به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ تنوع و گستردگی محصولات کشاورزی و دامی در سراسر کشور ایجاب می کند برای نگهداری صحیح از آن ها به میزان لازم سردخانه های با کیفیت قابل قبول وجود داشته باشد تا تولیدات کشور قابلیت حفظ و مصرف پس از چند هفته را داشته باشد. به همین دلیل از سال های دور دولت ها برای تامین این نیاز دست به ساخت سردخانه های مجهز و با ظرفیت بالا زده اند که تا حد زیادی پاسخگو بود.
در سال های گذشته، در راستای خصوصی سازی نهادها و ارگان های دولتی، سردخانه ها نیز در این مسیر قرار گرفتند؛ اما این فرآیند به شکل عجیب و کاریکاتوری انجام شده است که بسیار جای سوال دارد.
طبق بررسی های صورت گرفته، شرکت "م ف" با رانتی که به واسطه ارتباط با افراد مطلع و ذی نفوذ داشته است، توانسته اکثر سردخانه های دولتی را به مالکیت خود درآورد.
طبق اسناد بدست آمده، شرکت "م ف" به مدیریت "ی پ" از ماده 39 قانون نوسازی صنایع سوءاستفاده نموده و زمینه خروج ارز دولتی از کشور را فراهم کرده است.
همچنین مشخص شده است که شرکت بستنی و لبنیات "م" وابسته به شرکت "م ف" در پرداخت مالیات کوتاهی کرده و طبق اسناد بدست آمده صورتحساب های قبلی با اسناد موجود کاملا متفاوت است.