آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۶۵۴
فیفا خبر داد:

دیدار عربستان و فلسطین در زمین بی طرف برگزار می‌شود

فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) در پی درخواست فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کرد دیدار تیم ملی این کشور با فلسطین در یک کشور بی طرف برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فدراسیون فوتبال عربستان پیش از این اعلام کرده بود که حاضر به بازی با تیم ملی فلسطین در شهر رام الله نیست. این دو تیم در چارچوب مسابقات مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۱۹ باید به مصاف هم بروند.

دیدار رفت دو تیم در جده با نتیجه ۳ بر ۲ به سود عربستان تمام شده بود. با این حال عربستانی‌ها اعلام کردند که بازی برگشت نباید در شهر رام الله برگزار شود. به این ترتیب امروز چهارشنبه فیفا در بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از بررسی این درخواست، مقرر شد مسابقه دو تیم در کشوری بی طرف برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار