به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این کتاب نوشته «کیمبرلی مولر» و «جاش هینگست» است و توسط دکتر فرشاد غزالیان استادیار گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران، فاطمه جان بزرگی و مریم عامری ترجمه شده است.
آشنایی با مکمل، کلیدهایی برای اوج عملکرد، راهنمای مکمل های غذایی A تا Z ، مکمل برای گروه ها و محیط های ویژه چهار فصلی هستند که در این کتاب به آن پرداخته شده است. در فصل چهارم این کتاب به تفکیک استفاده از مکمل ها برای ورزشکاران حرفه ای، کودکان و نوجوانان ورزشکار، ورزشکاران زن، ورزشکاران مصدوم، ورزشکاران مبتلا به دیابت، ورزشکاران با آلرژی های غذایی یا عدم تحمل غذایی، ورزشکاران گیاهخوار، رقابت ورزشکاران در سرما و گرما و رقابت ورزشکاران در ارتفاع پرداخته شده است.