آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۴۱۱

آندارنیک تیموریان بازی با گوام را از دست داد

سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان برای بازی با گوام کاپیتانش را هم از دست داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از اردوی تیم ملی خبر می رسد که آندرانیک تیموریان و سعید عزت اللهی هم قطعا سفر به گوام را از دست داده اند و دیگر به این کشور سفر نمی کنند. آمریکا ویزای این دو بازیکن را برای سفر به گوام صادر نکرد.

 

علیرضا حقیقی و احسان حاج صفی نیز دو بازیکن دیگر تیم ملی هستند که به دلیل مشابه از سفر به گوام بازماندند.

 

مسعود شجاعی، رضا قوچان نژاد، اشکان دژاگه، علیرضا جهانبخش و کریم انصاری فرد لژیونرهایی هستند که برخلاف آندو، عزت اللهی، حقیقی و حاج صفی، بدون هیچ مشکلی در این سفر همراه تیم ملی خواهند بود.

 

سردار آزمون هم که علاوه بر نگرفتن ویزا، مصدوم است و اگر ویزایش هم صادر می شد، باز هم نمی توانست تیم ملی را همراهی کند. ویزای پژمان منتظری هم بدون مشکلی صادر شد ولی نکته اینجاست که او هم مثل سردار آسیب دیده است.

 

ضمن اینکه سید جلال حسینی هم به دلیل مصدومیت بازی مقابل گوام و ترکمنستان را از دست داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار