آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۰۲۵۰
ونگر به من گفت که بهتر است ثابت بازی کنم

شزنی: عاشق آرسنالم ولی شرایطم در رم خوب است

سنگربان سابق آرسنال که در این فصل برای گرگ‌ها در چارچوب دروازه قرار دارد از حضور در تیم جدیدش ابراز رضایت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وویچک شزنی گلر لهستانی سابق توپ‌چی‌های لندن که در این برای تیم آ.اس‌رم ایتالیا بازی می‌کند در مصاحبه‌اش اظهار داشت که در لیگ انگلیس به غیر از آرسنال نمی‌تواند به تید دیگری فکر کند و او در تیم جالوروسی احساس رضایت می‌کند.

 

گلر سابق توپ‌چی‌ها درباره آینده خود گفت:پس از جام ملت‌های اروپا در خصوص آینده‌ام تصمیم می‌گیرم.

 

وی افزود: من خودم را نمی‌توانم در تیمی دیگر در لیگ انگلستان تصور کنم، من عاشق آرسنال هستم اما در رم خوبم. کاملا می‌دانم که کادر فنی تیم و بازیکنان و هواداران به من اعتماد دارند و من تمام سعی خود را می‌کنم برای تیمم مفید باشم. بازی برای تیم رم برایم افتخاری است و به جای اینکه در آرسنال نیمکت نشین باشم در تیمی مانند رم که نائب قهرمان فصل گذشته سری‌آ است برایم بهتر است.

 

شزنی درباره ترک کردن ورزشگاه امارات گفت: ترک آرسنال انتخاب دردناکی بود اما آرسن ونگر به من گفت بهتر است که به صورت ثابت بازی کنی و من به او اعتماد کردم.

 

گلر لهستانی که فصل گذشته نیمکت نشین داوید اوسپینا شده بود، با پیوستن پتر چک به توپچی‌ها عملا شانسی برای حضور در ترکیب این تیم در فصل پیش رو نداشت. در نتیجه به صورت قرضی به مدت یک سال به تیم جالورسی پیوست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار