آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۷۷۰
ووشو قهرمانی جهان - جاکارتا؛

تیم دوئلین ایران نایب قهرمان شد

تیم دوئلین ایران در رقابتهای قهرمانی جهان موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد تا تالوکاران کشورمان در کسب مدال نقره هت تریک کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابتهای نوبت عصر از چهارمین روز رقابتهای ووشو قهرمانی جهان که در جاکارتاي اندونزي جریان دارد با کسب سومین مدال تیم ایران بازهم در بخش تالو و این بار توسط دوئلين(مبارزه نمایشی) مردان ايران  همراه بود.

 

اين تيم متشکل از محسن احمدي، ابراهيم فتحي و نويد مکوندي با کسب امتياز ۹.۵۴ به مدال نقره دست يافت. چين با امتياز ۹.۷۳ طلا گرفت و اوکراين با ۹.۵۳ مقام سوم و مدال برنز را از آن خود کرد.تيم دوئلين مردان ايران در ادوار گذشته مسابقات قهرماني جهان نيز به ۲ مدال طلا و يک نقره دست يافته بود.

 

همچنين در ديگر رقابت هاي تالوي عصر امروز، زهرا کياني در «جين شو» با امتياز ۹.۵۳، هانيه رجبي در «گوئن شو» با امتياز ۸.۹۲ و رضا خلف زاده در «چانگ چوان» با امتياز ۹.۵۳ به کار خود پايان دادند.

 

تيم ملي ووشوي ايران پیش از این توسط فرشاد عربي و زهرا کياني دو مدال نقره کسب کرده بود.

 

سيزدهمين دوره رقابت هاي ووشوي قهرماني بزرگسالان جهان که با حضور هزار ورزشکار از ۸۲ کشور از روز شنبه در شهر جاکارتاي اندونزي آغاز شده است، عصر فردا (چهارشنبه) به پايان مي رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار