اولين كارگاه آموزشي «مقابله با جنگ نرم» در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، دكتر سراج، مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور در اين كارگاه كه صبح امروز 10 آبان ماه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت با حضور روسا و معاونان دانشگاهها و مراكز آموزش عالي استان و فرماندار استان گيلان برگزار شد، به تبيين مقابله با جنگ نرم، چرايي، چيستي و چگوني جنگ نرم پرداخت.
وي با اشاره به اينكه بايد طبق منويات مقام معظم رهبري مقابله با جنگ نرم را در راستاي كار خود قرار دهيم به توضيح چگونگي شكل گيري جنگ نرم و اينكه چرا كشور ايران يكي از كشورهاي هدف است، پرداخت و افزود: چرايي جنگ نرم به مراتب مهمتر از چيستي و چگونگي آن براي نسل جوان امروز است.
سراج تصريح كرد: وقتي جوان متوجه شود كه ايران در چه منطقهاي از اين مناسبات در جنگ نرم قرار دارد، راحت تر راه را از چاه تشخيص مي دهد.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور ريشه جنگ نرم را ناكاميها و شكستهاي آمريكا دانست و اظهار داشت: توانمنديهاي به دست آمده توسط ايران يكي ديگر از شاخصههاي تشكيل جنگ نرم است؛ زيرا دشمن به اين نتيجه رسيده است كه با جنگ سخت نمي تواند ايران را شكست دهد؛ چرا كه ما به قدرت هوشمندانه و بازدارندگي رسيدهايم.
وي دانشگاه را مهمترين ميدان مقابله با جنگ نرم دانست و افزود: در عرصه دانشگاه با چند لايه جنگ نرم مواجه هستيم كه راه مقابله آن ايجاد كرسيهاي آزاد انديشي است.
سراج نقش تشكلها را به عهده گرفتن جلسات آزاد انديشي دانست و اظهار داشت: اساتيد دانشگاه با تشكيل جلسات متعدد مي توانند شبهات را رصد كنند و پاسخ دهند و در نهايت پاسخها از طريق شبكههاي الكترونيكي توزيع شود.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور با بيان اينكه بصيرت قطب نماي خواص است، گفت: اساتيد دانشگاه به عنوان فرماندهان جنگ نرم بايد با برگزاري كارگاههاي آموزشي مقابله با جنگ نرم مصداقها را تكرار كنند و افراد نقش خود را پيدا نمايند و به نقش آفريني بپردازند.
وي در پايان گفت: در جنگ نرم دشمن را نمي توان ديد؛ چرا كه دشمن زير پوستي و خزنده است.
سراج در پايان جلسه به سوالات روساي دانشگاه ها و فرمانداران پاسخ گفت./انتهاي پيام/