کد خبر:۴۶۳۱۱۹
بهزاد معین در جمع دانشجویان:

چرا شبکه‌های فارسی زبان خارجی از جنجال بورسیه حمایت کردند؟

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه گفت:سخنان رهبری درباره پیگیری پرونده بورسیه بزرگترین هدیه به ما بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد معین دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه در برنامه جنجال بورسیه‌ها مصداق سیاست بازی که امروز در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: از سال ۸۵ پس از مدتی تاخیر اعزام دانشجو به خارج از کشور دوباره از سر گرفته شد و فراخوان آن اعلام شد که نکته جالب این است که در دولت‌های گذشته این فراخوان وجود نداشت با اعلام فراخوان افرادی که صلاحیت بورسیه را داشتند مدارک و مستندات خود را در پورتال مربوطه بارگذاری کردند و کارگروه‌هایی تشکیل شد. 

 

وی افزود: پس از انجام پالایش درباره مدارک و مستندات کسانی که دارای صلاحیت و شرایط و ویژگی بودند به مصاحبه دعوت شدند و طبق قانون باید از این افراد آزمون گرفته می‌شد که البته در قانون نوع آزمون که کتبی یا شفاهی باشد مشخص نشده است و در سال‌های قبل و دولت‌های گذشته حتی امتحان و مصاحبه هم انجام نمی‌شد ولی برای این دسته از دانشجویان متقاضی یک کارگروه چهار نفره برای مصاحبه تشکیل شد و مصاحبه با اساتیدی انجام شد که جزو برترین‌های دانشگاه‌ها بودند. 

 

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه در ادامه بیان داشت: کسانی که پذیرفته شدند کلیه اقدامات را با ریز برنامه‌های تشریفاتی ادارات را تمام و کمال انجام دادند و توانستند چه در همین دانشگاه تهران و چه در دانشگاه امیرکبیر، شریف و دیگر دانشگاه‌های کشور مشغول تحصیل شوند. 

 

معین در ادامه تشریح کرد: از سال ۸۵ همه مشغول تحصیل شدند و مشغول انجام پایان نامه و آزمایشات خود بودند و اگر واقعا مشکلی از بابت این دانشجویان وجود داشت توسط اساتید مطرح می‌شد و وقتی دانشجویان برای اخذ پذیرش مراجعه می‌کردند اگر کوچک‌ترین مطلب غیرقانونی وجود داشت کاملا مشخص می‌شد که ناگهان مبحث بورسیه‌های بدون ازمون مطرح شد و بحث آقازاده‌ها عنوان گشت. 

 

وی به تی‌تر جنجالی روزنامه اعتماد اشاره کرد و گفت: چهارم خرداد روزنامه اعتماد تی‌تر بزرگی زد که ۳ هزار بورسیه غیرقانونی توسط یک مقام آگاه منتشر شد و مصاحبه‌های زنجیره‌ای شروع شدند. 

 

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه به حمایت شبکه‌های فارسی زبان خارجی اشاره کرد و افزود: VOA دئوچه وله و BBC فارسی درباره مبحث بورسیه‌ها وارد کار شدند و از این افشاگری به قول خودشان افشاگری حمایت کردند هم چنین اخیرا VOA مستندی ۲۳ دقیقه تولید کرد که راجع به تقابل رهبر انقلاب با رئیس جمهور بود و صراحتا داشتند از این قضایا حمایت می‌کردند. 

 

معین با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) گفت: ایشان در بخشی از سخنان خود گفتند از دشنام دشمن نترسید از این بترسید که از شما تعریف کند که اگر دشمن از شما تعریف کند یعنی کاری کرده‌اید که به نفع آن‌ها بوده است پس این حمایت شبکه‌های خارجی از بورسیه به چه دلیل بوده است؟ 

 

وی به تنش میان دانشجویان بورسیه تاکید کرد و گفت: فضایی که ایجاد شد یک تنش در بین دانشجویان بورسیه و خانواده‌ها و همسرانشان و محیط خوابگاه و اساتید به وجود آورد و وزارت علوم پس از چهارم خرداد نامه‌های محرمانه‌ای به دانشگاه‌ها فرستاد که این افراد لغو بورس هستند. 

 

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه در ادامه تصریح کرد: هجمه نامه‌ها به قدری زیاد است که به اندازه یک کتاب می‌باشد و در گزارش وزارت علوم آمده بود که سازمان بازرسی و دیوان محاسبات از ما خواسته که این افراد را لغو بورس کنیم و حرف ما حرف قانون است. 

 

معین به تکذیبه سازمان بازرسی اشاره کرد و افزود: ۲۲ فروردین ۹۴ سازمان بازرسی کشور یک تکذیبه صادر کرد که این سازمان هنوز نامه‌ای در این خصوص به مرجع قانونی ارسال نکرده و فردای آن روز وزارت علوم طی اطلاعیه‌ای نام سازمان بازرسی را حذف کرد. 

 

وی به شکایت دانشجویان به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اشاره کرد و گفت: دانشجویان به کمیسیون اصل ۹۰ شکایت کردند و این کمیسیون کمیسیونی است که شکایت از هر سه قوه را به این مرجع می‌برند و نزدیک به حداقل ۲۰۰ شکایت از طرف دانشجویان به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شد و برخی اعضای کمیسیون سال ۹۲ و ۹۳ که فکر می‌کردند حتما در قضیه بورسیه‌ها تخلفی صورت گرفته است با تحقیقات گسترده متوجه شدند که هیچ تخلفی وجود نداشته و در ۳۰ فروردین ۹۴ به وزیر علوم ابلاغ کردند که تصمیمات سازمان بورس دانشجویان قانونی بوده و تخلفی صورت نگرفته است اما وزارت علوم از رای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تمکین نکرد و به آن بی‌اعتنا بود. 

 

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه در ادامه بیان داشت: ۵ خرداد وزیر علوم به کمیسیون اصل ۹۰ رفت و گفت که این خواسته و کار دیوان محاسبات است و دیوان محاسبات هم با پیگیری‌های کمیسیون اصل ۹۰ به این قضیه اذعان داشت که همه این مسائل قانونی بوده و هیچ مشکلی وجود نداشته است. 

 

معین به ورود مقام معظم رهبری در مسئله بورسیه‌ها اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری شخصیتی هستند که تاکنون یک نقطه سیاه در تاریخ ندارند و تمامی حرف‌ها و رفتار و کارهای ایشان با درایت و آگاهی بوده است. ایشان در این باره ورود کردند و دانشجویان که دیگر از همه جا ناامید بودند شکایت خود را به ایشان ابلاغ کردند و مقام معظم رهبری در بین اساتید دانشگاه و با حضور وزرا در مراسم افطاری این بحث را مطرح کردند و بزرگ‌ترین عیدی ما در ماه مبارک رمضان همین ورود ایشان در مسئله بورسیه‌ها بود. 

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: صحبت‌های مقام معظم رهبری و واژه‌هایی که ایشان انتخاب می‌کنند سنجیده است مانند جنجال درست کردن و سیاسی کردن و به خیلی‌ها ظلم شدن، خلاف قانون و تدبیر اخلاق بودن عبارات ایشان بود که همگی سنجیده و براساس یک هوش و آگاهی استفاده شده است و خوشبختانه فرجی حاصل شد و برخی از این افراد که در این قضیه سکوت کرده بودند وارد این قضیه شدند و مقام معظم رهبری یک آسیب‌شناسی بزرگ در این مسئله را داشتند. خوشبختانه قوه قضاییه در این مسئله ورود کرده و این مسئله را پیگیری می‌کند و مطمئنا خبرهای خوشی از پیگیری این مرجع قضایی درباره پرونده بورسیه‌ها در راه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مصطفي احمدي
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
سلام. من دانشجوي بورسيه هستم. شماره تماس با شوراي هماهنگي را بگوييد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار