گروهک ريگي علماي اهل تسنن را تهديد به قتل کرد
کد خبر:۴۶۳۲۶
تكرار//در پي انزجار جامعه اهل سنت ايران از عمليات تروريستي پيشين؛

گروهک ريگي علماي اهل تسنن را تهديد به قتل کرد

در پي اعلام انزجار علماي اهل سنت منطقه سيستان و بلوچستان از اقدامات تروريستي گروهک ريگي، سران اين گروهک آدمکش مولوي هاي اهل تسنن و نمايندگان اهل سنت اين استان در مجلس را تهديد به قتل کردند.

*مهدي جهانتيغي/ گروه سياسي؛

در حاليکه چند روز از حادثه تروريستي پيشين سرباز که به شهادت جمعي از سران طوايف و معتمدان اهل سنت و و تعدادي کودک و نوجوان انجاميد، نمي گذرد، دستپاچگي، سردرگمي و رعب و وحشت بي سابقه، سران و اعضاي گروهک تروريستي ريگي را فراگرفته است.

با رو شدن هرچه بيشتر ماهيت مزدوري گروهک تروريستي ريگي به دستگاه هاي جاسوسي آمريکايي و انگليسي، و اقدامات تفرقه افکنانه آنها در منطقه، اين گروهک مورد خشم و نفرت بي سابقه سران طوايف و علماي اهل سنت و عامه مردم مختلف اين استان قرار گرفته است.

تهديد علماي برجسته اهل سنت و سران طوايف بلوچ

بيانيه هاي مختلف حوزه هاي علميه اهل سنت در سرتاسر استان سيستان و بلوچستان و علماي برجسته اهل سنت اين استان و سران طوايف بلوچ در محکوميت حوادث تروريستي پيشين و منحرف و شيطاني خواندن اين گروهک جنايتکار و تاکيد بر لزوم حفط پيش از پيش وحدت بين شيعه و سني، سبب وحشت و خشم سران گروهک ريگي و به اوج رسيدن عدم مشروعيت و مقبوليت مردمي اين گروهک منحرف وهابي شده است.

اين گروهک که پيش از اين تمامي مولوي هاي غير همسو را خائن و منحرف از دين! لقب داده بود، بعد از حادثه پيشين اين مولويي ها را – که قاطبه علمايي اهل سنت منطقه مي باشند- تهديد به قتل کرده است.

پايگاه اطلاع رساني شرور جنوب شرق کشور براي چندين بار با انتقاد از موضع جديد مولوي عبدالحميد امام جمعه اهل سنت زاهدان مبني بر نامشروع خواندن عمليات هاي انتحاري اين گروهک، وي را ترسو خواند و وي را منحرف از آموزه هاي ابوحنيفه موسس مذهب حنفي دانست.

پيش از اين نيز مالک ريگي در بيانيه اي، مولوي عبدالحميد را به خاطر «جندالشيطان» و «وحشي» خواندن وي و گروهک تروريستي اش، تهديد به خشم الهي و اهل سنت کرده بود و امام جمعه اهل سنت زاهدان را خائن به اعتقادات اهل سنت معرفي کرده بود.

همچنين اين گروهک تاکيد کرده است که يکي از اهداف ويژه گروهک از حادثه تروريستي پيشين، کشتن «مولوي نظيراحمد» از علماي برجسته اهل سنت و نماينده مردم استان سيستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبري بوده است.

همچنين اين گروهک در ادامه دستپاچکي و سير تهديد به قتل مولوي هاي برجسته استان سيستان و بلوچستان، «مولوي کريمزايي»، امام جمعه اهل سنت ايرانشهر را نيز مجددا تهديد به قتل کرده است.

در اين ميان طوايف مختلف سيستان و بلوچستان نيز که با صدور بيانيه هاي مختلفي اقدام تروريستي پيشين را محکوم کردند، بر لزوم برخورد قاطع با اين گروهک آدمکش تاکيد کرده اند.

اين در حاليست که پيش از اين سران طايفه ريگي نيز عبدالمالک را از جمع طايفه خود طرد کرده و به وي نسبت به اقدامات تروريستي اش هشدار داده بودند.

در همين حال، گروهک تروريستي ريگي در پايگاه اطلاع رساني اش از کشته نشدن سردار «بشير احمد ريگي»، سردار طايفه ريگي در حادثه پيشين اظهار تاسف کرده و وي را مزدور و خائن ناميد و تهديد به انتقام در آينده نزديک کرد.

اين گروهک تروريستي همچنين در مطلب ديگري، پرده از نقشه تلاش براي ترور علما و مولوي هاي اهل سنت و سران طوايف بلوچ برداشته و آورده است: «اما اين عمليات (عمليات انتحاري پيشين) درسي است براي سرداران مزدور و خائن و مولوي ها که به هيچ خائن و مزدوري رحم نمي شود و اگر اين بار شانس آنها را ياري داده باري ديگر تکه تکه خواهند شد.»

گروهک ريگي در ادامه اين مطلب مي افزايد: «قبلا جنبش (گروهک ريگي) به سرداران و ملاهاي درباري هشدار داده بود، اما مثل اينکه بعضي ها گوش شنوا ندارند و بايد انفجار بمب آنها را به هوش بياورد!»

همچنين اين گروهک تروريستي تعدادي از نمايندگان اهل سنت در مجلس شوراي اسلامي را نيز تهديد کرده است و گفته است: «بايد اينان به سزاي خيانت هاي خود برسند.»

مجموع اين تهديدات نشان از دستپاچگي و حاکم شدن فضاي رعب و وحشت گروهک تروريستي ريگي دارد که در حال حاضر با يک خشم عمومي فرآگير بي سابقه روبه رو شده است.

نگراني ريگي از کاهش حمايت هاي آمريکا و انگليس

در حال حاضر گروهک تروريستي ريگي تبديل به يک گروهک شبه نظامي همانند گروهک مناقين شده است، گرچه اين گروهک براي پروژه بي ثبات سازي غرب در ايران، همچنان کارآيي دارد و حفظ آن براي سرويس هاي جاسوسي آمريکا و انگليس يک ضرورت است ولي اين گروهک در سناريو همراه کردن نخبگان، سران طوايف، مولوي ها و در نهايت مردم بلوچ و اهل سنت با اين جريان انحرافي و وهابي، کاملا ناکام بوده و اين ناکامي سبب نااميدي آمريکا و انگليس از عدم موفقيت ماموريت هاي ويژه اين گروهک شده است.

از سويي ديگر بواسطه فراگير شدن موج جهاني محکوميت و تنفر از اقدام تروريستي پيشين سرباز در نزد افکار عمومي دنيا، کشورهايي همچون آمريکا و انگليس مجبور شدن جنايات اخير گروهک عبدالمالک را محکوم کرده و از آن اعلام برائت کنند، به همين دليل صاحب نظران معتقدند از اين پس کمک هاي نقدي و غير نقدي  و رسانه اي غرب از عبدالمالک و گروه تروريستي اش مشکل شده و لااقل از حالت مستقيم بصورت واسطه اي و پنهان در خواهد آمد.

به همين دليل است که اين گروهک از اين موضوع به خشم آمده است تا جائيکه در تحليلي عجيب در پايگاه اطلاع رساني اش آورده است: هرگز بين ايران و امريکا دشمني و عداوت نبوده است زيرا فورا بعد از عمليات استشهادي، غرب و بويژه امريکا به حمايت همه جانبه از ايران پرداخته و در شواري امنيت بيانيه صادر کردند.

همچنين اين گروهک اعلام کرده است: مصاحبه رهبران جنبش با رسانه هاي امپرياليستي فقط به خاطر اطلاع رساني است و دليلي براي مرتبط بودن با کشورهاي آمريکا و انگليس نيست.

از سوي ديگر مذاکرات مسئولان ايران و پاکستان و حاکم شدن و فزاينده شدن وحشت و نااميدي در اردوگاه گروهک تروريستي ريگي، پيگيري اين رايزني ها سبب نگراني فزاينده اي در ميان اعضاي اين گروهک شده است.

وحشت اين گروهک از به نتيجه رسيدن اين مذاکرات به حدي بوده است که اين گروهک مرتبا در پايگاه اطلاع رساني اش اعلام مي کند که در کوه هاي بلوچستان در ايران مستقر است و در پاکستان نيست.

همچنين با اعلام جدي فرماندهان ارشد سپاه مبني برخورد و انتقام از گروهک ريگي، رعب و وحشت در ميان اعضاي اين گروهک تروريستي به اوج خود رسيده است.

*مهدي جهانتيغي - مسئول «شبکه خبر دانشجو» در استان سيستان و بلوچستان

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار