آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۳۵۸

با سفر تیم ملی فوتسال به چین موافقت شد

تیم فوتسال ایران بعد از موافقت فدراسیون فوتبال و تقبل هزینه‌ها از سوی کشور چین، در تورنمنت فوتسال این کشور شرکت خواهد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تورنمنت فوتسال چین پنج سال است که با حضور تیم‌های مختلف از جمله ایران برگزار می‌شود. چینی‌ها امسال هم از ایران دعوت کردند که در این تورنمنت شرکت کنند ولی حضور ایران منوط به موافقت فدراسیون فوتبال و تقبل هزینه‌ها از سوی میزبان بود که گویا این شروط محقق شده است.

 

سیدرضا افتخاری رئیس کمیته فوتسال با اعلام این خبر اظهار کرد: چینی‌ها هزینه حضور ایران در این کشور و شرکت در این تورنمنت را قبول کردند و برای همین تیم ایران با ۲۱ نفر عازم این مسابقات خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: ناظم الشریعه اسامی بازیکنان را به ما اعلام کرده است و براین اساس لیگ برتر تعطیل نخواهد شد.

 

پیش از این سرمربی تیم ملی فوتسال اعلام کرده بود قصد دارد از بازیکنان امید و بازیکنان بزرگسالی که کمتر فرصت بازی داشته‌اند در تورنمنت چین استفاده کند. این تورنمنت از ۲۷ تا ۳۰ اذر برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار