آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۴۲۲۳

پیشنهاد امید ابراهیمی به کادر فنی استقلال برای جانشینی کرار

بدون شک امید ابراهیمی یکی از کم‌حاشیه‌ترین بازیکنان استقلال طی دو فصل اخیر بوده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هافبک ملی‌پوشی که ترجیح می‌دهد از حواشی فاصله بگیرد و انصافا هم به لحاظ فنی عمکرد بسیار خوبی تا اینجای کار داشته است.

 

امید کم‌کم می‌رود تا جای خودش در ترکیب ثابت تیم ملی را هم مستحکم کند. در ابتدای فصل پرویز مظلومی دنبال آن بود تا ابراهیمی و کرار را کنار هم به بازی گرفته و با اتکا بر آنها به قدرت بازیسازی تیمش بیفزاید اما طرح خیلی زود عقیم ماند چون آقاجاسم فوتبال یادش رفت و حاشیه‌سازی سرلوحه کارش قرار گرفت. او آن‌قدر دردسرآفرینی کرد که در نهایت عذرش را خواستند. بدانید حاشیه‌هایش حتی صدای ابراهیمی را هم درآورد.

 

روزنامه همشهری ورزشی امروز خبر داد چند روز قبل هافبک ملی‌پوش استقلال خطاب به مسئولان و مربیان باشگاه گفته که انتخاب ترکیب ثابت وظیفه کادر فنی است اما اگر از او(ابراهیمی) سوال کنند، معتقد است که علیرضا رمضانی اگر مورد توجه بیشتری قرار بگیرد، می‌تواند در ترکیب ثابت عملکردی هم‌طراز با کرار داشته باشد و حتی بهتر از او شود. امید گفته که بازی کردن کنار رمضانی را به قرار گرفتن کنار جاسم کرار ترجیح می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار