آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۲۵۵
با حضور رستگار و میراسماعیلی

جلسه کمیته فنی فدراسیون جودو برگزار شد

جلسه کمیته فنی فدراسیون جودو در حالی روز گذشته برگزار شد که رئیس و نایب رئیس این فدراسیون نیز در جلسه حضور داشتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جلسه کمیته فنی فدراسیون جودو در حالی روز گذشته(شنبه) برگزار شد که در این جلسه محمدعلی رستگار و آرش میراسماعیلی رئیس و نایب رئیس فدراسیون جودو نیز حضور داشتند.

 

در جلسه روز گذشته، آیین نامه و شرح وظایف فنی کمیته فنی مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و به تصویب اعضاء رسید.

 

گزارش عملکرد تیم ملی جوانان اعزامی به مسابقات جهانی ابوظبی توسط کادرفنی تیم ملی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد مربیان تیم ملی گزارشی از نقاط ضعف و قوت تیم ملی به همراه پیشنهادات بهبود تیم ملی و برنامه‌های آتی خود را در قالب آموزشی و فنی تا مسابقات آسیایی و جهانی آتی تهیه و به کمیته فنی ارائه نمایند.

 

مقرر گردید که آیین نامه اخلاقی و فرهنگی اعضاء تیم‌های ملی توسط سرکار خانم پورامین تهیه و برای جلسه آتی کمیته فنی ارائه شود.

 

مقرر شد کمیته مربیان و آموزش، آیین نامه پیشنهادی خود را برای اعزام مربیان به دوره های خارج از کشور تهیه و جهت تصویب به کمیته فنی ارائه نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار