معماري انقلاب با شيوه هاي انقلاب مخملي قابل براندازي نيست
کد خبر:۴۶۵۸۴
ميرزايي تبار در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

معماري انقلاب با شيوه هاي انقلاب مخملي قابل براندازي نيست

مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به اجراي پروژه انقلاب مخملي توسط برخي جريان هاي خاص در كشور گفت: معماري انقلاب با شيوه هاي انقلاب مخملي قابل براندازي نيست.

ميرزايي تبار در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه 13 آبان نماد استكبارستيزي از سوي دانشجويان پيرو خط امام بود و با اعتقاد به ارزش هاي انقلاب و دفاع از ولايت فقيه شكل گرفت، اظهار داشت: روندي كه عده اي در كمرنگ كردن استكبار جهاني در پيش گرفته اند در حقيقت در بحث مخالفت با ولايت فقيه و زير سوال بردن ارزش هاي انقلاب است.

وي با تاكيد بر اينكه دانشجويان نبايد فريب برخي عناصر فريب خورده غرب را بخورند، تصريح كرد: برخي به دنبال اجراي پروژه انقلاب مخملي در ايران هستند و هر چند اين مسئله در جريان انتخابات براي نظام هزينه هاي زيادي داشت اما در رسيدن به اهداف خود ناكام ماندند.

مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به ابراز نگراني مردم از دخالت بيگانگان در امور داخلي كشور خاطرنشان كرد: با توجه به شرايط ويژه پس از انتخابات و دخالت بيگانگان ضروري است كه مردم امسال با شكوه تر از سال هاي گذشته در مراسم راهپيمايي روز 13 آبان شركت كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار