کد خبر:۴۶۵۹۹۶
اوحدی:

زائران اربعین با تاخیر بازگردند/ استقرار موکب ها تا ۲۸ صفر

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه زائران اربعین بازگشت خود را به تاخیر بیاندازند ، گفت: موکب های داخل عراق تا ۲۸ صفر برای اسکان زائران مستقر هستند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» سعید اوحدی  افزود: برنامه ریزی و هماهنگی با دستگاه ها برای خدمات رسانی بهتر به زائران از سال گذشته آغاز شده است بطوریکه امسال توانسیتم خدمات خود را نسبت به سال قبل افزایش دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه به منظور افزایش امکانات اقامتی برای زائران موکبهای داخل و خارج کشور افزایش یافته است ، نیز گفت: سال گذشته در مسیر کربلا تا نجف ۳۰ موکب برپا شده بود که امسال تعداد آنها به ۵۵ موکب رسیده است.

 

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، همچنین در سال جاری در مرز مهران و چزابه بیش از ۲۶۰موکب برای استفاده و ارائه خدمات به زائران اربعین مستفر شده است.

 

اوحدی درمورد بازگشت زائران توصیه کرد که به منظور جلوگیری از ازدحام در مرزها این افراد بلافاصله پس از اربعین به کشور باز نگرنند بلکه برای سفر خود برنامه ریزی داشته باشند تا بتوانند با آرامش و در خلوتی از مرز عبور کنند.

 

وی گفت: بدین منظور موکب هایی که توسط ایران در داخل عراق و همچنین در مرزها برای پذیرایی زائرن راه اندازی شده پس از ایام اربعین نیز تا ۲۸ ماه صفر مستقر بوده و زائران می توانند از آنها بهره مند شوند و مشکلی برای تاخیر در بازگشت نخواهند داشت.

 

اوحدی اظهار داشت: البته موکب های عراقی ها برچیده می شود اما ما موکب های خود را خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار