کد خبر:۴۶۶۴۹۵

تصاویر/ پوتین شکلاتی شد!

هنرمند اهل روسیه با استفاده از شکلات، مجسمه رئیس جمهور این کشور را پیکربندی کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، هنرمند روس با استفاده از شکلات، مجسمه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور، را در اندازه و ابعاد واقعی پیکربندی کرد.
 
نیکیتا گوسوف، سازنده مجسمه شکلاتی پوتین، شکلات را ماده‌ای مناسب برای خلق یک اثر هنری از پوتین دانسته و با مقایسه ویژگی انعطاف‌پذیری شکلات و روحیات پوتین گفته است: «شکلات هم نرم و فرم‌پذیر است و هم می‌تواند بسیار سخت باشد. شکلات  بسیار انعطاف پذیر است و در هر قالبی شکل می‌گیرد. من فکر می‌کنم این ماده واقعا مناسب وی (پوتین) است چرا که وی به آن شباهت دارد، در مواقع و شرایط مختلف می‌تواند متفاوت باشد. گاهی نرم و گاهی سخت.»
 
 
 
رویترز گزارش داد: ساخت مجسمه شکلاتی پوتین، حدود 70 کیلوگرم شکلات نیاز داشت که از سوی یک شرکت محلی تامین شد.
 
گوسوف که در ساخت این مجسمه هنری از تصاویر رئیس جمهور روسیه استفاده کرده است می‌گوید، ترجیح می‌داد برای سهولت کار، مدل واقعی و زنده را در اختیار داشته باشد.
 
این مجسمه ساز روسی گفت: « من برای درک بهتر، از احساسات مختلف وی استفاده کردم؛ تصاویر مختلف از زوایای مختلف. اما اگر پوتین واقعا اینجا بود کار آسان‌تر می‌شد و من می‌توانستم از نزدیک اندازه‌گیری و از آن استفاده کنم.»
 
 
 
 
گوسوف ایده ساخت مجسمه واقعی و تمام‌اندازۀ پوتین را از میخائیل لیوبچنکوف، سازمان «فستیوال شکلات،» دانست که می‌خواسته همچون پاپ، مجسمه‌ای هم از پوتین ساخته شود.
 
میخائیل لیوبچنکوف درباره طرح این ایده گفته است: « ما تصمیم گرفتیم وی را در قالب شکلات شهرت جاویدان ببخشیم و چنین مجسمه‌ای را بسازیم. من اضافه می‌کنم که سال گذشته ما به پاپ مجسمه شکلاتی از خودش را دادیم. ما فکر کردیم اگر پاپ بتواند مجسمه شکلاتی از خودش داشته باشد، چرا رئیس جمهورمان نتواند؟ »
 
قرار است مجسمه شکلاتی پوتین در فستیوال جشن شکلات سن پطرزبورگ به نمایش در آید.
 
لیوبچنکوف مجسمه شکلاتی پوتین ، رئیس جمهور روسیه، را کانون توجه در فستیوال شکلات سن پترزبورگ دانسته و در عین حال هشدار داده است دست زدن، زبان زدن و یا گاز زدن این مجسمه امکان پذیر نخواهد بود؛ سازمان دهندگان فستیوال تصمیم گرفته‌اند مجسمه پوتین را به خود رئیس جمهور اهدا کنند و هرگونه تصمیم‌گیری برای چشیدن آن را به عهده وی گذارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۱
... اقتدار پوتین برای کشته شدن یک خلبان ترکیه رو سر جاش نشاند ولی روحانی و ظریف در منا ۵۰۰ کشته دادیم خفه خون گرفتند قضاوت با ملت
29
1
شاید امروز...
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
خوب میدونید پوتین اگر چه کمونیست هست ولی دست نشانده نیست ...
طرفدار به شاید امروز
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
این صد دفعه پوتین کمونیست نیست یه ارتدوکسه.
طرفدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۱
مردم روسیه واسش مجسمه ی طلا هم درست کنند کمه.پوتین کسیه بعد از دولت لیبرال و خود فروخته ی گورباچف و یلتسین اقتدار رو به روسیه برگردوند.
10
1
کازرونی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴
محبوبیت همیشه از آنِ مبارزین با ظلم خواهد بود
6
0
پربازدیدترین آخرین اخبار