بحث به كارگيري فناوري در عرصه ترويج دين مبين اسلام حائز اهميت است
به گزارش خبرنگار علمي «شبکه خبر دانشجو»، خاموشي صبح امروز در تالار سوره سازمان تبليغات اسلامي در ادامه مراسم افتتاحيه بزرگترين مركز داده IDC گفت: بايد آهنگ توليد را افزايش دهيم، فاصله توليد را كم كنيم و شكافي كه در اين خصوص وجود دارد را جبران كنيم.
خاموشي خاطرنشان ساخت: ايجاد چنين مركزي و ارائه خدمات و امكانات آن مجاني نيست و مطمئناً بعد اقتصادي آن هم مد نظر است و اقتصادي شدن آن در بخش خصوصي سبب ميشود تا رقابت مطلوب ايجاد شود.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي در ادامه با اشاره به بحث تنوع توليدها در فضاي ديجيتال گفت: چنين ذهني وجود ندارد كه عددي كه در كميت و كيفيت اعلام ميشود ثابت خواهد ماند و سهم ما بايد در اين عرصه بالا رود و به نظر بنده عرصه رقابت در كالاهاي فرهنگي بيشتر و قطعاً سود آن نيز بيشتر خواهد بود.
در ادامه اين مراسم اشعري، رئيس كتابخانه ملي ضمن تبريك به سازمان تبليغات اسلامي و موسسه تبيان تصريح كرد: طبعاً سازمان اسناد و كتابخانه ملي به عنوان يكي از مراكز تجميع اطلاعات و دادهها از هر حركتي كه بتواند در حوزه اطلاع رساني و حفظ امنيت شبكه نقش داشته باشد، استقبال و حمايت مي كند و ما آماده هر نوع همكاري با اين مركز هستيم.
اشعري در ادامه افزود: امروز در شرايطي هستيم كه علاقه نسبت به شناخت كشور در خارج از ايران افزايش يافته است؛ اما در برابر اين سئوال و علاقهمندي عاطفي كه در خارج از ايران به انقلاب اسلامي در كشورمان دارند، لازم است تا پاسخ اغنا كنندهاي داد./انتهاي پيام/