حماسه آفريني دانشجويان دانشگاههاي استان مركزي در مراسم روز ملي مبارزه با استكبار جهاني
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، دانشجويان و جنبش دانشجويي پيرو خط امام دانشگاه هاي استان مركزي در اين تجمع باشكوه ضمن تجديد بيعت با مقام معظم رهبري و آرمان هاي امام راحل و با تاكيد بر لزوم حفظ وحدت ملي و همدلي بين آحاد مختلف مردم كشور با سردادن شعارهاي «واي اگر خامنهاي حكم جهادم دهد، ارتش دنيا نتواند كه جوابم دهد»، «خوني كه در رگ ماست هديه به رهبر ماست»، «مرگ بر آمريكا»، «مرگ بر اسرائيل» و «مرگ بر اسرائيل» در اين تجمع شركت كردند.
شرکت کنندگان در اين تجمع تصريح کردند: دانشجويان در 13 آبان 58 در حركتي به منظور افشاي ماهيت جريان نفاق و غرب گرا و چهره هاي سازشكار توانستند لانه جاسوسي شيطان بزرگ را تسخير كنند و با عمل انقلابي خويش به جهانيان بفهمانند كه مي توان با توكل به خدا و تكيه بر قدرت دين و ايمان مقابل هر زورگويي ايستاد و غرور كاذبش را در هم شكست.
اين گزارش حاكي است، خيابانهاي منتهي به مصلا در مراسم امروز مملو از دانشجويان، دانش آموزان بسيجي، جوانان و نوجوانان بود كه آمادگي خود را براي حضور در همه صحنهها اعلام كردند.
در اين مراسم انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه هاي مركزي و بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان هر كدام به مناسبت اين روز بيانيهاي جداگانه صادر كردند./انتهاي پيام/