
کد خبر:۴۷۰۱۷۳
اردوی نیم فصل پرسپولیس کجا برگزار میشود؟
برانکو ایوانکوویچ برنامه ویژه ای برای آماده سازی تیمش در نیم فصل دوم دارد و از این رو به دنبال برگزاری اردوی در تعطیلات خواهد بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیسی ها آخرین دیدار خود در نیم فصل اول را روز جمعه برابر راه آهن برگزار خواهند کرد و بعد از آن برنامه ریزی لازم جهت برگزاری اردوی نیم فصل لحاظ خواهد شد.
در این رابطه شنیده می شود پرسپولیسی ها دو اردوی دوبی و ترکیه را مدنظر دارند که از بین آنها یکی را برای آماده سازی انتخاب خواهند کرد. سرپرست پرسپولیس در این باره اینطور توضیح می دهد: هنوز برگزاری این اردو قطعی نشده و ما در حال بررسی همه موارد هستیم، حتی پیشنهاد حضور در جام شهدا هم به ما شده که این موارد در بحثهای تاکتیکی سرمربی تیم قرار دارد و در صورتی که کادر فنی صلاح بداند این موارد انجام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.