کد خبر:۴۷۰۲۴۱

رشد ۱۰۰ درصدی صادرات برق تا ۵ سال آینده

مدیر عامل توانیر با تاکید بر اینکه مصمم هستیم تا از این پس تمام برق کشور توسط بخش خصوصی تولید شود گفت:میزان صادرات برق تا ۵ سال دیگر از ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت کنونی به ۲۰ تا ۲۵ میلیارد کیلووات ساعت افزایش می یابد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ آرش کردی با اشاره به اینکه صادرات برق سالانه حدود 600 میلیون دلار ارز آوری برای کشور داشته است گفت:صادرات برق برای کشور مطلوبیت و اهمیت دارد پس اگر بتوانیم به شبکه‌های بزرگی مانند روسیه متصل شویم و در مواقع پیک مصرف بتوانیم تبادلات برقی داشته باشیم، به لحاظ شبکه‌ای نیز به سود ما خواهد بود.

 

وی افزود: در حال حاضر 33 هزار مگاوات ظرفیت نصب شده برق کشور در دست بخش خصوصی است و اگر تا سال 1400 حدود 30 هزار مگاوات ظرفیت نصب شده دیگر نیز اضافه شود، در پایان سال 1400 حدود 70 درصد ظرفیت نصب شده نیروگاهی در اختیار بخش خصوصی و حدود 30 درصد در اختیار دولت خواهد بود.

 

وی با اشاره به اینکه مصمم هستیم تا از این پس تمام برق کشور توسط بخش خصوصی تولید شود افزود: پیش‌بینی ما این خواهد بود که در 4 یا 5 سال آینده، میزان صادرات برق را از رقم 10 میلیارد کیلووات ساعت در سال به 20 تا 25 میلیارد کیلووات ساعت ارتقا دهیم.

 

وی وجود رقابت در بخش خصوصی را یکی از راه‌های نزدیک به قیمت واقعی برق دانست و ادامه داد: موضوع رقابت باعث کاهش هزینه‌های تمام شده و افزایش بهره‌وری شده و به شفاف سازی قیمت‌ها کمک خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار