کد خبر:۴۷۰۷۵۱
گزارش تمرین پرسپولیس

بازیکنان وزنه زدند/ تمرین فردا تعطیل شد

پرسپولیسی ها بعد از برد در آخرین دیدار نیم فصل، تمرین ریکاوری خود را با حضور در سالن وزنه آغاز کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیسی ها که روز گذشته در یک بازی بی نقص موفق شدند در استادیوم اختصاصی راه آهن حریف خود را با دو گل شکست دهند و به رتبه چهارم جدول صعود کنند اولین تمرین خود را برای استارت نیم فصل دوم در درفشی فر استارت زدند.

* تمرین راس ساعت 11 و با حضور بازیکنان در سالن وزنه این مجموعه آغاز شد.

* پانادیچ به کمک یکی از اعضای تدارکات این تیم در حالی که بازیکنان در حال وزنه زدن بودند آیتم های تمرین را در زمین طراحی کرد.

* حدود 20 هوادار که در بین آنها یک هوادار معلول نیز حضور داشت منتظر مجوز حضور روی سکوها برای تشویق تیم خود هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار