آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۸۸۱
اظهار نظر بازیکنان استقلال پس از ملاقات با پورحیدری

فخرالدینی: بچه ها همه منتظر منصورخان هستند

دو بازیکن استقلال امروز با حضور در بیمارستان از سرپرست این تیم عیادت کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، میلاد فخرالدینی و روزبه چشمی دو بازیکن استقلال امروز برای عیادت از منصور پورحیدری راهی بیمارستان ایران مهر شدند.

 فخرالدینی در این خصوص گفت: روزهای خوبی را با منصور خان داشتیم هرچند که او الان شرایط خوبی را ندارد با این حال پورحیدری نسبتا بهتر شده و خدا را شکر که حالش از روز گذشته مساعدتر است.

وی ادامه داد: امیدوارم او زودتر برگردد چون بچه‌ها منتظر منصور خان هستند و با حضور او روحیه خوبی می گیریم.

 چشمی در مورد عیادتش از پورحیدری گفت: خدا را شکر می‌کنم که پورحیدری حالش نسبت به دیروز بهتر شده است. ما هم دلتنگ او هستیم چون از اول فصل کنار ما بود و انشاءالله که خوب شود و زودتر برگردد.

چشمی گفت: امیدوارم که در دیدار جام حذفی هم بتوانیم با دست پر به تهران بازگردیم تا منصور خان روحیه بگیرد و زودتر به جمع ما اضافه شود.

بازیکن استقلال تاکید کرد: پورحیدری حتی روی تخت بیمارستان است و اخبار استقلال را پیگیری می‌کند و اینکه به طور مثال ما در تبریز به کدام هتل خواهیم رفت. این مسائل همه تعصب او را نشان می‌دهد و امیدوارم هرچه سریعتر منصور پورحیدری خوب شود و به جمع ما بازگردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار