کد خبر:۴۷۱۶۱۷
گزارش تمرین صبح پرسپولیس

حضور طارمی در تمرین/ پیگیری سرخ پوشان برای تعطیلی تمرین بعدظهر

پرسپولیسی ها بعد از یک روز تعطیلی تمرین نوبت صبح خود را در درفشی فر از سر گرفتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شاگردان برانکو ایوانکوویچ که روز گذشته را تعطیل بودند امروز در دو نوبت به تمرین خواهند پرداخت.

* با توجه به لغو دیدار دوستانه این تیم برابر آرارات، سرخپوشان در نوبت بعد از ظهر هم به تمرین خواهند پرداخت.

* بازیکنان پرسپولیس از ساعت 11 با حضور سالن بدنسازی تمرین خود را آغاز کردند.

* سرخپوشان در حال رایزنی با کادرفنی برای لغو تمرین نوبت بعد از ظهر با توجه شب یلدا و ترافیک تهران در آن زمان هستند و باید دید در این مساله موفق می شوند یا خیر.

* مهدی طارمی که با توجه به تعطیلی تمرین در روز گذشته سفری کوتاه به بوشهر داشت با 20 دقیقه تاخیر در تمرین حاضر شد و به رختکن رفت. طارمی روز گذشته با حضور در بوشهر به پادگان محل خدمت سربازی اش نیز سر زد و دیداری دوستانه و خاطره انگیز با فرماندهان سابق و دوستانش داشت.

* با توجه به سرمای هوا استقبال کمی از سوی هواداران از تمرین نوبت صبح صورت گرفته است و تنها 5 هوادار روی سکوهای درفشی فر حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار