انصاری در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو:
کد خبر:۴۷۲۷۴۵
اشرف بروجردی: ضرورتی برای ائتلاف اصلاحطلبان با اصولگرایان نیست/ من در سرلیست اصلاحطلبان هستم
بروجردی عضو شورای مرکزی مجمع زنان اصلاح طلب پس از ثبت نام در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در لیست اصلاحطلبان قرار دارد، درباره ترکیب احتمالی مجلس آینده اظهارداشت: مجلس آینده ترکیبی از دو جناح سیاسی اصلی است اما اصلاحطلبان وزنه غالب آن را به خود اختصاص خواهند داد.
عضو شورای مرکزی مجمع زنان اصلاحطلب برداشت سلیقهای از قانون را مانع اصلی بر سر راه اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات دانست.
بروجردی همچنین درباره مسئله ائتلاف میان اصلاحطلبان و اصولگرایان گفت: ضرورتی برای ائتلاف میان اصلاحطلبان و اصولگرایان وجود ندارد، دو جناح میتوانند برخی از نیرویهای مشترک را میان خود داشته باشند که این لیست باید به طرف نیرویهای اعتدالی گرایش داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.