کد خبر:۴۷۳۷۲۶
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه الزهرا (س):

ثبت‌ نام‌های خانوادگی کمکی به رفع درد مردم نمی‌کند

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه الزهرا (س) در مورد تعداد زیاد کاندیدا برای انتخابات مجالس خبرگان و شورای اسلامی گفت: عده‌ای به فکر صف آرایی و جمع کردن اطرافیان و یاران خود برای تحت فشار قرار دادن شورای نگهبان هستند.

نژادحسینی، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه الزهرا (س) در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن طرح این سوال که این ثبت نام‌ها و اصلح دانستن‌های بی‌مورد به نفع چه کسانی خواهد بود تصریح کرد: عده‌ای بیشتر به فکر ثبت نام‌های خاندانی و خانوادگی هستند تا رفع مشکلات اقتصادی و تلاش برای بهبود زندگی مردم، این نوع شرکت در انتخابات هیچ کمکی به رفع درد مردم و جامعه نمی‌کند.

 


وی با اشاره به اینکه افرادی مورد قبول مردم هستند که دارای مقبولیت و مشروعیت واقعی باشند خاطرنشان ساخت: منتخب مردم باید دارای ویژگی‌های مقبولیتی و مشروعیتی واقعی باشند نه اینکه توهم مقبولیت عامه داشته باشد و یا چون رابطه خانوادگی با خدمتگزاران واقعی نظام را دارد دلیل شرکت در انتخابات شود.

 


این فعال دانشجویی افزود: با نگاهی به گذشته درمی یابیم که ملت ایران همواره در تشخیص حق از باطل و دوست از دشمن توانایی خود را به اثبات رسانیده است و در آینده نیز با پیروی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر افزایش بصیرت این راه را ادامه خواهند داد و به دشمنان داخلی و خارجی اجازه هیچ گونه نفوذ در امور مملکتی را نخواهد داد.

 


نژادحسینی ضمن تاکید بر شروع موج تخریب‌های جدید علیه شورای نگهبان ادامه داد: جایگاه شورای نگهبان تزلزل پذیر نیست زیرا این نهاد دارای جایگاه ویژه‌ای در قانون اساسی است و وظیفه سنگینی نیز در انتخابات دارد. عملکرد شورای نگهبان در طول سال‌های متمادی خصوصا در انتخابات سال ۸۸ شاهد این مدعی است.

 


وی در پایان گفت: قاعدتا افرادی هستند که بررسی و تایید یا رد صلاحیت‌ها به مذاقشان خوش نیاید و با خدشه دار کردن چهره شورای نگهبان سعی در تحقق اهداف خود را دارند البته این افراد باید بدانند مردم با بصیرت ایران اسلامی اجازه نخواهند داد برخی با قانون شکنی و تحت فشار قرار دادن شورای نگهبان فتنه دیگری را در خیال خود بپرورانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار