کد خبر:۴۷۴۲۵۰
متین منتظمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

فتنه ۸۸ ، نظام را به لبه پرتگاه کشاند/ روز رفع حصر، روز اعدام سران فتنه است

دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه های تهران گفت: فتنه ۸۸ نظام را به لبه پرتگاه کشاند.

متین منتظمی، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه‌های تهران در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اهداف و نقشه‌های کشورهای مستکبر بالاخص آمریکا از آستین عده‌ای در داخل بیرون زد تاکید کرد: کشورهای متخاصم قصد داشتند اهداف پلید خود را به دست عوامل داخلی اجرا کنند.

 


وی با اشاره به نقش بصیرت و آگاهی مردم در جهت عدم پیروزی فتنه و فتنه گران خاطرنشان ساخت: عنایت ویژه خداوندو امام زمان و همین طور تدابیر رهبری و نقش بی‌بدیل آگاهی و بصیرت مردم جلوی عملی شدن نقشه شوم آن‌ها را گرفت.

 


این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه پایه اصلی این نظام و انقلاب مردم هستند بیان داشت: مردم حاضرند برای تثبیت و ثبات نظام خود هزینه سنگینی پرداخت کنند و مشکلات زیادی را تحمل کنند.

 


متین منتظمی با عنوان اینکه فتنه گران جواب دندان شکنی در ۹ دی گرفتند تصریح کرد: تمام جهانیان و کسانی که قصد داشتند جلوی رهبری و ولایت فقیه بایستند به این نتیجه رسیدند که مردم ایران از انقلاب و آرمان‌های آن کوتاه نخواهند آمد و آن‌ها این نقشه شوم خود را به گور خواهند برد.

 


وی در پایان تصریح کرد: ۹دی باعث شد آتش این فتنه از بین برود و مطمئن باشید اگر روزی رفع حصر باشد آن روز، روز اعدام سران فتنه خواهد بود. در انتخابات آینده نیز این سران فتنه آرام نخواهند نشست و به دنبال ایجاد فتنه‌ای جدید هستند و شورای نگهبان نیز ان شاالله مثل گذشته در حفظ حق مردم در مقابل آن‌ها خواهد ایستاد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار