به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان امروز در مسجد دانشگاه تهران در خصوص جنایات اخیر رژیم منحوس آل سعود با این مقدمه حرف خود را شروع کرد که متاسفانه ما متدینین این تقسیم بندی را پذیرفتهایم که گاهی اوقات واقع گراتر از مترالیستها و گاهی اوقات کارکردفراتر از پوزتیویستها هستیم چه کسی میگوید کسانی که اهل دیانت هستند به ارزشها میپردازند و دیگران در مقابل آنها به واقعیتها. از اول دعوا را بد طراحی کردند که خودشان در این دعوا پیروز شوند.
وی ادامه داد: برخی جوامع انسان را واقع گرا بار میآورند منتهی افراد این جوامع واقعیتهایی را میبینند که در پشت پرده واقعیت اصلی پنهان است.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه دین انسان را بسیار ژرف نگر بار میآورد عنوان کرد: دین باعث میشود تا انسانها در ارتباط با واقعیتها دیدی ژرف نگر داشته باشد و به نظر من هر چه قدر انسان ژرف نگرتر باشد دیندارتر خواهد بود و هر چه قدر سطحی نگرتر باشد بیدینتر. دین اصل و اساسش به اعتقادات برنمی گردد بلکه به ژرف نگری و سطحی نگری مرتبط است. اگر ژرف نگری ما اعتقاداتمان را درست نکرده باشد آن دیگر اعتقادات نیست بلکه موهومات است و اعتقاد من خرافاتی است که خودمان را به آنها وصل کردهایم تا سرگرم باشیم.
نگاه ژرف بینانه انسان را از لذت بردن در یک جامعه شهوت ران دور میراند
پناهیان خاطرنشان کرد: اگر کسی دچار کفر شود ضررش سطحی نگری شدن او است و مهمترین ثمره کفر نیز بیایمانی خواهد بود چرا که آن فرد دیگر نمیتواند انسان عمیقی باشد ما در دین ژرف نگری را تقدیس میکنیم چرا که نگاه ژرف بینانه لذت دنیوی انسان را کاهش میدهد و باعث میشود در نگاه حرام مراعات کند که ذیل این اتفاقات لذت بردن در یک جامعه شهوت ران از بین میرود.
جامعه ما دچار فلک زدگی شده است/ ادبیات اساسی گفتمانمان را از دست دادهایم
وی یکی از ویژگیهای افراد متدین را نگاه عمیق دانست و گفت: اگر مرز بین سطحی نگری و ژرف نگری مشخص شود بسیاری از مشکلات جامعه ما حل شدنی خواهد بود متاسفانه جامعه ما دچار یک فلک زدگی شده است. ادبیات اساسی که باید با آن گفتگو میکردیم را از دست دادهایم و در زمینی بازی میکنیم که آسیبش بسیار زیاد است و قصد گفتگو و مجادله را نیز در این زمین داریم. اگر کسی میگوید ولایتمداری در جامعه مهم است به خاطر نگاه ژرف به مسائل سیاسی است اما در این بین نمیدانم فرقهایی که بین علوم تجربی و وحیانی به وجود آمد را از کجا آوردند چه شد که مومنین تجربه را مقابل ایمان دیدند؟ چرا که تجربه هیچگاه مقابل دین قرار نمیگیرد.
استاد حوزه و دانشگاه در خصوص جنایات آل سعود با اشاره به سخنان اخیر رهبری در خصوص اعدام شیخ نمر گفت: نکتهای که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند در اکثر بیانیهها و سخنان علما و بزرگان به صورت ناخداگاه یا از سر حکمت اشاره شده که آل سعود گور خودش را با این کار کند.
حضرت علی علیه السلام گفتهاند هر خون ناحقی که روی زمین ریخته شود آن حکومت را به سقوط نزدیکتر خواهد کرد
پناهیان در ادامه اظهارات خود افزود: حضرت علی علیه السلام گفتهاند هر موقع خون به ناحقی روی زمین ریخته شود هر چه این ظلم سنگینتر باشد آن حکومت به سقوط نزدیکتر خواهد بود در روایت دیگری نیز آمده که البته میگویند سند ندارد ولی اگر زمانی محقق شود همین محقق شدنش سند خواهد شد که در آخرالزمان عربها برخی از بزرگان را گردن خواهند زد و همین موجب سقوط آنها خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه کسی که ژرف نگر باشد چنین جنایتی نمیکند تصریح کرد: این مسئله به ارزشها ربطی ندارد بلکه به تجربههای تاریخی مربوط میشود حکومتی که چنین جنایتی بکند باقی نخواهد ماند چرا حضرت آقا فرمودند آل سعود خطای سیاسی کرد چون آنها احمقاند خدا دشمنهای ما را از احمقها قرار داد.
انگلیسیها آل سعود را به عنوان یک قبیله وحشی بعد از انقراض امپراطوری عثمانی روی کار آوردند
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه تهران گفت: این جنایتها را دیکتاتورها انجام دادهاند اما مگر دیکتاتورها این قدر قدرت دارند؟ این انگلیسیها بودند که آل سعود را به عنوان یک قبیله وحشی پس از انقراض امپراطوری عثمانی به حکومت و قدرت رساندند و همچنان نیز پشت آنها هستند و آل سعود را حمایت میکنند وگرنه هیچگاه چنین قدرتمند نمیشد.
داعش یکی از جنایات ثبت شده دموکراسی است
پناهیان با اشاره به اینکه آمریکاییها به واسطه دموکراسی بر آل سعود سلطه جستند عنوان کرد: این اتفاق جز جنایات دموکراسی در تاریخ به حساب میآید که به اسم دموکراسی تمام شد داعش نیز از جنایات ثبت شده همین دموکراسی است. علامه طباطبایی ۶۰ سال پیش گفت جنایات دموکراسی بیشتر از دیکتاتوری خواهد بود چرا که حتی در انتخاباتهای آنها فقط کاندیداهای مورد نظر خودشان انتخاب میشوند پس رای مردم این وسط هیچ ربطی به دموکراسی ندارد. برخی از سیاستمداران ما فاش از دموکراسی دفاع میکنند چرا کسانی که از دموکراسی دفاع میکنند مدافع آل سعود نیز هستند؟
اظهارات دکتر شریعتی علیه دموکراسی و درایت ایشان هنوز برای من تعجب برانگیز است
وی با اشاره به برخی از اظهارات دکتر علی شریعتی علیه دموکراسی یادآور شد: ایشان در زمان طاغوت صحبتی را علیه دموکراسی کردند که من هنوز از درایت ایشان تعجب میکنم ممکن است من برخی مواضع ایشان را قبول نداشته باشم ولی نمیدانم چرا همیشه طرفداران دموکراسی از دکتر شریعتی دفاع میکنند؟ دکتر علی شریعتی علیه دموکراسی این طور میگوید که پیشنهاد من دموکراسی متعهد است و در خصوص فرق میان این دموکراسی با دموکراسی رایج میگوید دموکراسی متعهد یعنی اگر جامعهای مسئول متعهدی را منصوب کرد دیگر نمیتواند عزلش کند و نکته بعدی که برای من بسیار جالب است این صحبت که میگوید اگر حقوقدان گفت چنین چیزی نمیشود و مردم میتوانند این مسئول متعهد انتخاب و یا عزلش کنند اینها دغدغه حقوقدانانی است که سرشان را از کتاب بیرون نیاوردند تا واقعیات را ببینند.
اگر حمایت جوامع دموکراتیک برداشته شود کار آل سعود یک هفتهای تمام است
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه اظهارات خود افزود: امروز دموکراسی را طوری در دانشگاههای ما تدریس میکنند که نتیجهاش جنایت در حق بشریت است امروز کثیفترین جنایاتکاران را پرورش میدهند که حتی هیتلر نیز به گرد پایشان نمیرسد چرا رهبری باید در صحبتهایشان بگویند آنها که دم از حقوق بشر میزنند چرا خفه خون گرفتهاند؟ به نظر من جوامع دموکراتیک اگر حمایتشان را از این رژیم منحوس بردارند به یک هفته نمیکشد و کار آل سعود تمام میشود ما با جوامع دموکراتیک در جنگیم.
میلیاردها خرج میشود تا حج را دفن کنند
پناهیان در ادامه خاطرنشان کرد: سالها به حج رفتم و آمدم و میدانم که میلیاردها خرج میشود تا حج دفن شود و کسی از آن خبردار نشود عدهای میخواهند طواف خانه کعبه که حتی در دوران جاهلیت نیز قطع نشد را امروز به اتمام برسانند اما خوب است بدانند که حج ما حج ابراهیمی است.
سیاستمداران ما آدمهای سادهای هستند
وی در پایان سخنان خود گفت: مکه و کعبه اسلامی که هیچ عربی هم اداره نمیشود سیاستمداران ما آدمهای سادهای هستند بعضی از سیاستمداران گذشته با همه ادعای حزب اللهی گریشان همه توقعها را به سمت خود جلب کردهاند و بین مردم به عنوان نماد اعتراض به آمریکا و اسرائیل شناخته شدهاند اما درست وقتی که باید حرف میزدند و مقابل آنها میایستادند تا از دیپلماسی عمومی استفاده کنند سکوت مرگ گرفتشان.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ جشنواره مردمی فیلم عمار دیشب در سینما فلسطین میزبان سخنرانی حسن عباسی بود.
حسن عباسی به عنوان آخرین سخنران ویژه در ششمین دوره جشنواره فیلم عمار در ابتدای سخنان خود با اشاره به اعدام شیخ باقر النمر توسط حکومت آل سعود گفت: جریان وهابیت به خیال خود با زندانی کردن شیخ زکزاکی در نیجریه و اعدام النمر می توانند جلوی حرکاتی از قبیل حرکت سید حسن نصرالله در لبنان را بگیرند. آن ها که تصور کرده اند با به شهادت رساندن این قبیل افراد می توانند مسیر حق را مسدود کنند بهتر است نگاهی به جریان کربلا و داستان شهادت بیاندازند.
وقتی حاکمیت اسلامی به دست فاسقی همچون یزید می افتد با شهادت امام حسین است که عدم حقانیت آن حکومت عیان می شود. اکنون نیز وقتی فاسدانی همچون آل سعود خود را خادم حرمین شریفین معرفی می کنند با قربانی شدن شیخ نمر ها و زکزاکی ها است که این حکومت رسوا خواهد شد.
عباسی در ادامه با اشاره به مسئله فتنه بیان کرد: فتنه فقط آن چیزی که در سال 88 اتفاق افتاد نبود، بلکه فتنه چیزی است که نهج البلاغه می گوید فرد مسلمان همیشه با آن سروکار دارد و جزو لاینفک زندگی اوست. غربی ها علمی دارند تحت عنوان مدیریت بحران مسلمان ها نیز می بایست علمی داشته باشند به نام مدیریت فتنه؛ در این علم باید مسائل به گونه ای تبیین شود که فرد مسلمان وجامعه اسلامی آمادگی مقابله با فتنه را داشته باشند. هر قدر یک جامعه دینی تر باشد آمادگی اش برای مقابله با فتنه بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: امام خمینی زمانی می گفتند ما آمریکا را زیر پا می گذاریم امروز ما باید بگوییم تا آمریکا را به جمهوری اسلامی تبدیل نکنیم دست از کار نمی کشیم؛ البته این حرف ما نیست این سازوکاری است که خداوند در قرآن مطرح کرده است. بنابراین باید تعریف مان را از فتنه تغییر بدهیم؛ خطبه شعشعه می گوید فتنه چیزی است که همه چیز را غربال می کند، افراد را وقایع را و تمییز می دهد بین حق و باطل را؛ درست مثل وقایع سال 88 که مسئولان و بخشی از مردم را غربال کرد. فتنه زمانی پیش می آید که حق و باطل جایشان با هم عوض شود مثلا در جامعه ممکن است به شما بگویند که حتما تحصیلات تکمیلی را انجام دهید این مسئله در ظاهر امر به معروف است در حالی که تحصیلات تکمیلی در سیستم آموزشی کاملا غربی یک مسئله منکر است! یا مثلا تبلیغات بانک ها در سراسر کشور که شالوده اساسی آن مخلوط به رباست امر به یک باطل است در حالی که در جامعه به ظاهر معروف معرفی می شود.
این کارشناس مسائل استراتژیک گفت: بحمدالله ما امروز با کمبود مالک اشترها مواجه نیستیم مالک اشترهای ما امروز در میدان های مبارزه حضور دارند و با افتخار به شهادت می رسند اما ما متاسفانه عمارهای انقلاب اسلامی تعدادشان کم است.
عباسی در رابطه با چگونگی کیفیت عمار نیز گفت: غلبه در جشنواره عمار با تبیین فتنه است. در گام دوم نیز می بایست در عمار به شخصیت و کاراکتر جناب عمار پرداخت وقتی رهبری می گوید علوم انسانی غربی غیرتوحیدی است معنایش آن است که هر کدام از شما که در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و بالاتر در شاخه علوم انسانی مدرک تحصیلی دارید در آن موضع شما موحد نیستید.
عباسی ادامه داد: «استاد هنر» در کشور ما یک اصطلاح طنزآمیز و خنده دار است چرا که هنر اصلا دانش نیست تا دانشگاه و استاد داشته باشد، مقوله هنر با مقوله دانش متفاوت است. اما به هر حال در غرب و در داخل کشور بسیاری از اساتید هنر می گویند هنر فقط و فقط برای کارکرد سرگرمی است و ما باید بدانیم این سرگرمی که اینها می گویند معنای غفلت می دهد. غفلت را هم که همه ما می دانیم کارویژه شیطان است.
وی افزود: اینکه کسی به نشانه های خداوند و به اینکه همه چیز در عالم نشانه ای از حکمت های الهی است ایمان نداشته باشد یعنی کافر است، حالا با این وصف یک جریانی از منتقدان منحط سال ها در تلویزیون آمدند نشستند و این مفهوم را به خورد مردم دادند که هیچ چیز نشانه چیز دیگری نیست! اتفاقا خودشان را نماینده ای از یک جریان موجه معرفی می کردند. این مسئله تاثیر بزرگی بر سینماگران ما داشت و سبب شده تا سینماگران ما از نشانه گرایی هراس داشته باشند و نتیجه بشود مجموعه ای از آثار که هیچ پیام و مفاهیمی نداشته باشد.
حسن عباسی همچنین افزود: اگر می گویند معلمی شغل انبیاست باید بگوییم هنرمندی نیز شغل خداوند است! خداوند در قرآن به پیامبر می گوید برای آنکه تو را از ترس و وحشت دور کنم و به تو آرامش هدیه کنم برایت قصه تعریف می کنم! قصه تعریف کردن کارش همین ایجاد آرامش و تثبیت حالات نفس است. این خیلی مهم است که خداوند در قرآن کریم با چنین درجه رفیعی به هنرمند و وظیفه هنر نگاه می کند و خودش هم در حال انجام کار هنری است. حال باید بدانیم هنرمند این چنینی و اصولا هنرمند در جشنواره عمار کسی است که باید به کُنه وجود مخاطب نفوذ کرده و عین کاری که خداوند با قلب پیامبر انجام داد را با قلب آحاد مردم انجام دهد. باید بتواند حقایق الهی را که نمی توان با چشم عادی دید و فهمید به نحوی تصویر کند که بتوان به سادگی آن را درک کرد.
وی ادامه داد: در تقابل با این نوع هنر نیز، هنر غیرایدئولوژیک است که یک ماه دیگر در جشنواره فجر همه شما آن را خواهید دید؛ هنری که از نفسانیت سرچشمه می گیرد و برای دغدغه های الهی انجام نشده است. هنر ابزاری است برای بیان حقایق الهی نه ابزاری برای خود هنر نمونه حافظ نمونه بارزی است از آنکه هنرمندی با هدف بیان حکمت های الهی انجام شده است. حافظ به عنوان یک حکیم می توانست مطالبش را تحت عنوان یک کتاب به سمع مردم برساند اما همه آن مطالب را در قالب زیبای هنر به گوش مردم رساند. هنرمند عماری هنرمندی است که هنر برای هنر را نمی شناسد بلکه معتقد است هنر ابزاری است برای تحقق آرمان های بشر.
امروز فتنه ای وجود دارد به نام فتنه مدرنیته و جریان عماری جریانی است که ان شاالله قرار است ماسک این فتنه مدرنیته را از صورتش کنار بزند و حقایق آن را برای مردم عیان کند.
موضوع وحشی گری های داعش و اختلاف افکنی بین مذاهب اسلام با جنگ و خونریزی و وحشی گری، خود نمونه ای از فتنه گری های غرب است. غرب با هدف نفوذ اختلاف در بدنه دین تا جایی که اصل دین کنار برود این کار را شروع کرده و در این خصوص کدهایی نیز می دهد. اصطلاح «جنگ های مذهبی سی ساله» اصطلاحی است که در قرون وسطا و برای تبدیل شدن به دوره رنسانس اتفاق افتاد و در جریان آن پروتستان ها و کاتولیک ها طی سی سال به حدی مرتکب خونریزی و جنایات وحشیانه علیه یکدیگر شدند که در نهایت تصمیم به حذف کلی دین گرفتند. این کد از ابتدای حملات داعش از سوی چهار نفر در سطح جهان مطرح شده است؛ ریچارد هاس، کسینجر، مک میلان و جان کری افرادی هستند که ظرف این دو سال در دفعات متعدد به کد «جنگ های مذهبی سی ساله» در میان مسلمانان اشاره کرده اند.
فتنه ای نیز برای تخریب چهره اسلام و جلوگیری از زایش آن در حال وقوع است که در این مورد جمهوری اسلامی به عنوان خاستگاه تبلیغی اسلام مودر توجه است چرا که رهبر این جمهوری به عنوان شاه بیت تمام صحبت هایش به تمدن اسلامی و شکل گیری آن اشاره می کند. خب غربی ها نیز بیکار نمی مانند و برای نابودی این جریان بارها از طرق مختلف اقدام کرده اند و امروز نقشه آن ها استحاله درونی نظام از طریق تغییر سیستم اقتصادی است. سریع القلم کسی است که در جمهوری اسلامی مسئولیت ویژه تبیین و اجرایی کردن حرکت استحاله از درون را به شیوه چین پیگیری می کند؛ اینها تصمیم دارند پوسته را جمهوری اسلامی قرار داده و مغز آن را تبدیل به یک اقتصاد لیبرالیستی بکنند.
وی افزود: در دوره نخست وزیری بنی صدر، وی با ظاهر سکولار می آمد در تلوزیون و «اقتصاد توحیدی» تدریس می کرد که امام در همان دوره فرمودند احساس خطر می کنم برای ایجاد «اسلام منهای روحانیت» امروز حالا ما با وجه جدیدتری مواجهیم و آن «روحانیت منهای اسلام است»! امروز در کشور ما یک روحانی مسئول با دیگران در تنش است برای آنکه به جای حجت الاسلام از عنوان دکتر برایش استفاده کنند و وقتی از آیات و روایات صحبت می کنیم، برایش شگفت آور است. توقع دارند از جورج و فروید برایشان صحبت کنیم!
عباسی همچنین بیان کرد: کارکرد دین ایجاد قسط است و اگر این کارکرد را از او بگیریم این دین دیگر اسلام نیست. هنرمند مسلمان نیز کسی است که از طریق ابزار هنر آیات قرآن و حقایق الهی را به جان مردم منتقل می کند و طبیعی است که جریان های غربی نخواهند و نتوانند چنین هنری را بپذیرند. با این وضع طبیعی است که مثلا در جشنواره اسکار از فیلم کودکی پیامبر وحشت داشته باشند یا از تصویری که فیلم ملک سلیمان از یک پیامبر جوان، حاکم و مستقل تصویر می کند به شدت بترسند چرا که این اولین باری است که پیامبری را نه یک پیرمرد عصا به دست بلکه جوانی توانمند تصویر می کنند و این تصویر آن چیزی است که می تواند جریان سکولار را کنار بزند.
حسن عباسی درپایان گفت: افتخار دارم بگویم اگر جوان هایی که مالک اشتر هستند در میدان جنگ زیادند؛ عمارهایی در این جشنواره نیز حضور دارند که ان شاالله هر روز بر جمعیت شان افزوده می شود فقط امیدوارم این عمارهای جوان خود را درگیر هنر از منظر دانشگاه هنر و سینما نکنند و یادشان باشد نباید در دانشگاه های هنر ذوب شد.
[snews] => [bimg] => NULL [tmpl] => [sdate] => 13941013113200 [pdate] => 13941013113200 [udate] => 0 [sendby] => system [publishby] => system [updateby] => system [service_id] => 4 [cat_id] => 6 [sec_id] => 73 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 482981 [title] => فضای پسا برجام در ایران دچار هیجان است/ مهمترین امتیاز آمریکا جلوگیری از تداوم اقتصاد ناکارآمد ایران است [pdate] => 13941110122023 [service_id] => 11 ) [1] => Array ( [id] => 482307 [title] => برخی روسای جمهوری ما در لباس روحانیت کار سکولاری میکنند/ کف انقلاب، جمهوری اسلامی و سقف آن ظهور است [pdate] => 13941106231929 [service_id] => 11 ) [2] => Array ( [id] => 477462 [title] => مراسم هفتم شیخ نمر در مسجد ارگ تهران برگزار میشود [pdate] => 13941020121940 [service_id] => 11 ) [3] => Array ( [id] => 476525 [title] => فهم مشترک جامعه نسبت به دولت در کلیپی چند دقیقهای [pdate] => 13941017090000 [service_id] => 11 ) [4] => Array ( [id] => 475138 [title] => سخنرانی حسن عباسی در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار [pdate] => 13941012233711 [service_id] => 2 ) [5] => Array ( [id] => 474967 [title] => فیلم/ بزرگترین عیب «جشنواره عمار» از زبان حجت الاسلام پناهیان [pdate] => 13941012161728 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 475138 [title] => سخنرانی حسن عباسی در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار [pdate] => 13941012233711 [service_id] => 2 [rutitr] => گزارش تصویری [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [1] => Array ( [id] => 474967 [title] => فیلم/ بزرگترین عیب «جشنواره عمار» از زبان حجت الاسلام پناهیان [pdate] => 13941012161728 [service_id] => 3 [rutitr] => ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار - ۷ [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [2] => Array ( [id] => 476525 [title] => فهم مشترک جامعه نسبت به دولت در کلیپی چند دقیقهای [pdate] => 13941017090000 [service_id] => 11 [rutitr] => باشگاه دانشجویان/ [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [3] => Array ( [id] => 477462 [title] => مراسم هفتم شیخ نمر در مسجد ارگ تهران برگزار میشود [pdate] => 13941020121940 [service_id] => 11 [rutitr] => فردا؛ [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [4] => Array ( [id] => 482307 [title] => برخی روسای جمهوری ما در لباس روحانیت کار سکولاری میکنند/ کف انقلاب، جمهوری اسلامی و سقف آن ظهور است [pdate] => 13941106231929 [service_id] => 11 [rutitr] => حسن عباسی در ساری: [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [5] => Array ( [id] => 482981 [title] => فضای پسا برجام در ایران دچار هیجان است/ مهمترین امتیاز آمریکا جلوگیری از تداوم اقتصاد ناکارآمد ایران است [pdate] => 13941110122023 [service_id] => 11 [rutitr] => سریع القلم در سمینار دانشگاه بین المللی در ایران: [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) ) ) [media] => Array ( ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => سریع القلم [id] => 1044506 [tag_id] => 34553 ) [1] => Array ( [tag] => جشنواره فیلم عمار [id] => 1044507 [tag_id] => 19033 ) [2] => Array ( [tag] => روحانی [id] => 1044508 [tag_id] => 384 ) [3] => Array ( [tag] => حسن عباسی [id] => 1044509 [tag_id] => 9839 ) [4] => Array ( [tag] => هنرمند [id] => 1044510 [tag_id] => 2197 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1
از این که لوگوی خبرگزاری در ابتدای فیلم ها کوتاه تر شده، خیلی سپاسگزاریم!