کد خبر:۴۷۵۲۷۰

سرمایه‌گذاری دولت استرالیا برای حمایت از کامپیوترهای کوانتومی

دولت مرکزی استرالیا در راستای بهبود فضای کسب و کار، توسعه نو‌آوری و تجاری‌سازی پژوهش‌ها و با تاسیس ساز و کارهایی نظیر سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی، بیش از ۵۰۰ میلیون دلار استرالیا سرمایه‌گذاری کرده است. یکی از موضوعات مورد نظر دولت استرالیا، سرمایه‌گذاری روی کامپیوترهای کوانتومی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از ستاد نانو؛ دولت مرکزی استرالیا اعلام کرد جهت توسعه نو‌آوری و تبدیل نتایج پژوهش به بازارهای تجاری جهانی، سرمایه‌گذاری به ارزش 500 میلیون دلار استرالیا در بخش علمی انجام داده است. بر اساس اعلام وزیر صنعت، نو‌آوری و علم، کریستوفر پین فناوری و دانش دو روی یک سکه هستند و دست به دست خواهند داد تا باعث پیشروی مشاغل، رشد و سرمایه‌گذاری در استرالیا شوند.

 

سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی (CSIRO) برای افزایش نرخ فرصت‌های تجاری، صندوق سرمایه‌گذاری تاسیس خواهد کرد تا در توسعه فرصت‌های فناوری که در مراحل اولیه پیشرفت قرار دارند، از بخش تحقیقات عمومی سرمایه‌گذاری کند. دولت نیز در 10 سال آینده به این صندوق که توسط سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی اداره می‌شود، 70 میلیون دلار استرالیا کمک خواهد کرد. این صندوق توسط یک صندوق بخش خصوصی 200 میلیون دلاری( دلار استرالیا) نیز حمایت خواهد شد.

 

لاری مارشال مدیرعامل سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی در رابطه با این صندوق می‌گوید: « داشتن صندوقی که بر روی منابع اختراع و پژوهش متمرکز شده است، برای تولید نیازهای نوآورانه استرالیا ایده‌آل است. این الزام ما را قادر می‌سازد تا برخی از دانش‌ها را با سرعت بیشتری به بازار عرضه کنیم.»

 

سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی هم‌چنین برای گسترش برنامه شتاب‌دهنده خود 20 میلیون دلار استرالیا دریافت خواهد کرد.

 

مرکز محاسبات و مخابرات کوانتومی استرالیا مبلغ 26 میلیون دلار برای تحقیق و توسعه طی 5 سال دریافت خواهد کرد تا بتواند پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه محاسبات کوانتومی داشته باشد. این سرمایه‌گذاری می‌توان صنعت کامپیوتر کوانتومی را در استرالیا تکان دهد. دولت استرالیا انتظار دارد با این سرمایه‌گذاری جدید روی کامپیوترهای کوانتومی، این حوزه بتواند جایگزین صنعت مدارات مجتمع سیلیکونی شده و در نهایت سیستم‌های محاسبات کوانتومی پا به عرضه ظهور بگذارند.


مالکولم ترنبال نخست وزیر که در مرکز اکتشافات سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی صحبت می‌کرد، اعلام کرد که این سازمان در فضای نوآوری یک رهبر می‌باشد، ولی طبق نظر دیوید تادی ، مدیرعامل سابق تلسترا( Telstra)، دچار یک تغییر فرهنگی خواهد شد و ارتباط بیشتری با کسب و کار خواهد داشت. ترنبال در این رابطه گفت: «در زمینه کسب و کار، پژوهش، و همکاری در میان کشورهای اُای‌سی‌دی(OECD، 20 کشور امضاکننده کنوانسیونی در زمینه اقتصادی، همکاری و توسعه- مترجم) استرالیا به صورت مداوم رتبه آخر یا ماقبل آخر را دارد. افزایش همکاری میان کسب و کارها، دانشگاه‌ها، و بخش پژوهشی برای رقابتی‌ماندن کسب و کار ما مطلقا ضروری می‌باشد.»


به عنوان مثال دیتا61( Data61) حاصل ادغام بازوی بهره‌وری دیجیتالی سازمان پژوهش‌های صنعتی و علمی رفاه عمومی با فناوری اطلاعات و ارتباطات ملی استرالیا می‌باشد. بر اساس اعلام دولت مرکزی با حمایت‌های مالی صورت‌گرفته، دیتا 61 از تحلیل‌های داده استفاده خواهد کرد تا مجموعه داده‌های دولتی جدا از هم را به یکدیگر متصل کند و آنها را به صورت عمومی در پلتفرم‌های داده ارائه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار