کد خبر:۴۷۶۳۴۳
باتوجه به استقبال بي نظير و بي سابقه دانش آموزان؛

آخرين مهلت ثبت نام و ارسال اثر به دبيرخانه مسابقه فيلم نور ابن هيثم اعلام شد

سامانه ثبت نام و دريافت فيلم هاي يك دقيقه اي دانش آموزان براي شركت در مسابقه فيلم نور ابن هيثم تا ۲۲ بهمن ماه همزمان با سالروز پيروزي انقلاب اسلامي ايران پذيراي دانش آموزان علاقمند و مشتاق به شركت در اين رقابت علمي و هنري است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از ارتباطات و اطلاع رساني جايزه مصطفي(ص)، زمان ثبت نام و ارسال آثار به دبيرخانه مسابقه فيلم نور ابن هيثم تا ۲۲ بهمن ماه تمديد شد. اين در حالي است كه پيش از اين مهلت ثبت نام در سامانه مسابقه فيلم نور ابن هيثم ۱۰ دي ماه و مهلت ثبت اثر در اين سامانه ۲۲ بهمن ماه اعلام شده بود. بدين ترتيب با در نظر گرفتن امكان ثبت نام و ارسال اثر به طور همزمان، دانش آموزان علاقه مند به شركت در مسابقه فيلم نور ابن هيثم مي توانند نسبت به ثبت نام و ارسال فيلم يك دقيقه اي خود با موضوع نور و كاربردهاي آن در پايگاه اينترنتي مسابقه به نشاني www.noor.mustafaprize.org تا ۲۲ بهمن ماه اقدام نمايند.

 

گفتني است تاکنون بيش از ۱۰ هزار دانش آموز در قالب گروه هاي دو يا سه نفره براي شركت در مسابقه فيلمسازي نور ابن هيثم ثبت نام و پژوهش‌سراهاي استان‌هاي فارس و تهران بيشترين تعداد گروه هاي دانش آموزي را براي شركت در اين مسابقه اعلام كرده‌اند. پژوهش‌سرای رازی از شهر شیراز با ثبت نام بیش از ۳۵۰ گروه در مسابقه دانش آموزی نور ابن هیثم در صدر جدول شركت كنندگان قرار دارد.

 

همچنين پژوهش‌سرای آفرینش از منطقه ۴ و پژوهش سرای ابن سینا از منطقه ۱۵ شهر تهران با ثبت نام بیش از ۲۰۰ گروه در رتبه های بعدی قرار دارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار