آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۷۸۲۹

مراسم تقدیر از داوران برگزیده فوتبال برگزار می‌شود

فدراسیون فوتبال نخستین مراسم تقدیر از داوران برگزیده فوتبال را برگزار می کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فدراسیون فوتبال نخستین مراسم تقدیر از داوران برگزیده فوتبال را برگزار می کند.  

 
در این مراسم از داوران برگزیده هر هفته، داوران برگزیده هر ماه و داور برتر نیم فصل فوتبال با اهدای جوایز نفیس تجلیل بعمل می آید.
 
در واقع برای نخستین بار در تاریخ فوتبال کشور، جایزه ویژه "سوت نقره ای" را به داور برگزیده نیم فصل فوتبال و "سوت طلایی" را به داور برگزیده پایان فصل اهدا خواهد شد.
 
مراسم تقدیر از داروان برگزیده فوتبال با حضور جمع کثیری از داوران, مربیان و سرمربیان تیم های فوتبال، پیشکسوتان داوری، اعضای خانواده بزرگ فوتبال و اصحاب فرهنگ و رسانه از ساعت 14 روز شنبه 26 دیماه در هتل المپیک برگزار می شود.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار