کد خبر:۴۷۸۰۶۴

تایید اجتهاد سیدحسن خمینی توسط آیت‌الله ممدوحی تکذیب شد

آیت‌الله حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر تأیید صلاحیت علمی سیدحسن خمینی از سوی خود، ضمن تکذیب این خبر اظهار داشت: بنده هیچ وقت این کار را نکرده‌ام و این تحریف است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر تأیید صلاحیت علمی حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی از سوی خود، ضمن تکذیب این خبر اظهار داشت: بنده هیچ وقت این کار را نکرده‌ام و این تحریف است.

 

وی گفت: بنده گفته‌ام هر کسی بخواهد اجتهاد فردی را تشخیص دهد، باید یا از وی امتحان بگیرد و یا نوشته‌هایش را کسانی که اهل این کار هستند، دیده و تأیید کنند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: من چنین حرفی نزده‌ام و دروغ محض است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
داود
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۴
چرا یه عده به علاوه ی بی بی سی! اصرار دارن اجتهاد سید حسن رو احراز بکنن!؟ به نظرتون مشکوک نیست؟
7
2
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹
پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد...حالا شده حکایت علامه شدن سیدحسن
3
2
پربازدیدترین آخرین اخبار