کد خبر:۴۷۸۴۳۲
معینی:

تیم ایران از انسجام بالایی برخوردار بود/ بازی برابر قطر و چین بسیار سخت

سرپرست کمیته جوانان پس از بازی دیدار تیم ملی فوتبال امید ایران برابر سوریه گفت: بازیکنان شب گذشته یکی از بهترین بازیهای خود را انجام دادند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی فدراسیون، فریدون معینی، سرپرست کمیته جوانان گفت: به عقیده من بازی خوبی را از هر دو تیم شاهد بودیم. بدون شک همه تیم ها با آمادگی بالایی برای شرکت در این مسابقات به قطر سفر کرده اند و نباید هیچ تیمی را دست کم گرفت.

وی ادامه داد: تیم ایران از انسجام بالایی برخوردار بود و تعادل بسیار خوبی در حمله و دفاع خود داشت. از نظر انضباطی نیز بازیکنان بسیار منظم بوده و طبق خواسته مربیان برنامه ها را اجرا می کردند.

سرپرست کمیته جوانان گفت: بازی برابر قطر و چین بسیار سخت خواهد بود چرا که تیم قطر از مزیت میزبانی خود بهره می برد و ضمن اینکه شب گذشته با نتیجه سه بر یک تیم چین را شکست داده است. بدون شک کادر فنی برنامه ریزی خاصی برای دو بازی باقیمانده دارد و امیدوار هستیم تیم ملی کشورمان با شایستگی حریفان خود را شکست دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار