اوباما چهار گزينه را در مورد افغانستان بررسي مي كند
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از القدس العربي، كاخ سفيد ديروز اعلام كرد باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا در مورد افغانستان تنها چهار گزينه پيش رو دارد اما تصميم گيري در اين رابطه هفتهها طول خواهد كشيد.
رابرت گيبس در گفت و گو با خبرنگاران گفت: به اوباما و مسئول امنيت ملي فرصت بررسي چهار راه حل داده مي شود.
گيبس توضيحي در مورد اين چهار راه حل ارائه نكرد.
اين در حالي است كه مقامات مسئول نشست چهار جانبه در كاخ سفيد كه در آن مشاوران ارشد اوباما هم حضور خواهند داشت را سرنوشت ساز توصيف كرد و از تصميم نهايي پس از دو ماه مذاكره و رايزني خبر دادند.
اين مقامخات مسئول كه خواستند اسمشان فاش نشود تصريح كردند: اوباما ارسال حدود 15 هزار يا 30 هزار يا 40 هزار نظامي بيشتر به افغانستان را بررسي مي كند.
اين در حالي است كه هم اكنون حدود 68 هزار نظامي آمريكايي افزون بر 40 هزار نيروي ناتو در افغانستان حضور دارند.
گيبس كه مراسم پايگاه نظامي تكزاس حاضر مي شد گفت: اوباما هنوز تصميمي نگرفته است.
اين در حالي است كه ژنرال استنلي مك كريستال، فرمانده نيروهاي آمريكايي در افغانستان خواستار 80 هزار نيروي اضافي در افغانستان شده است.
پيش بيني مي شود، افزايش نيروهاي آمريكايي در بهار آينده صورت گيرد و تا اواخر سال 2010 ادامه يابد./انتهاي پيام/