کد خبر:۴۷۹۶۲۳
به همت محققان ایرانی ؛

دستگاه‌های سنجنده برای تشخیص سموم در مرغ و ماهی و لبنیات تولید شد

محققان ایرانی توانستند دستگاه‌هایی را برای سنجش سموم و داروها در مرغ، ماهی و لبنیات ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان ایرانی توانستند دستگاه‌های سنجنده‌ای را تولید کنند که از طریق آن می‌توان باقی مانده سموم کشاورزی در میوه‌جات و سبزیجات را تشخیص داد.این دستگاه‌های سنجنده باقی مانده‌های دارویی و مواد شیمیایی و آنتی‌بیوتیک‌ها که در شیر و لبنیات وجود دارد را تشخیص می‌دهد.

 

تشخیص سموم میکروبی آفلاتوکسین و مواد شیمیایی افزودنی از جمله ملامین نیز از دیگر قابلیت‌های این دستگاه‌های سنجنده است.

 

لازم به ذکر است؛  از طریق این دستگاه‌ها می‌توان وجود سرب و دیگر فلزات سنگین در گوشت مرغ، وجود آلودگی‌های متفاوت در مرغ و ماهی و وجود گوشت اسب و الاغ در فرآورده‌های گوشتی را تشخیص دا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار