درباره قلعه معروف حسن صباح در شمال شرق قزوین؛

الموت از غربت در می آید

در منظر فرهنگي الموت، زمين و انسان در تعامل هستند. مهمترين اجزاي اين منظر، درياچه اوان، درخت، دژها و ميراث معنوي اثر است که شناسايي و زير پوشش مطالعه قرار گرفته‌اند.
کد خبر:۴۷۹۶۶

به گزارش گروه پاتوق شیشه ای «شبكه خبر دانشجو»، مدير پايگاه ميراث فرهنگي الموت در دومين نشست تخصصي همايش نقد مرمت دژ الموت با موضوع پايش، حفاظت و مرمت این دژ تاریخی، توضیحاتی پیرامون پیشینه و وضعیت فعلی دژ تاریخی الموت بیان کرد.

به اعتقاد حميده چوبک؛ ‌قلعه الموت در شمال شرق دشت قزوين و در حوزه آبريز کاسپين قرار دارد. دژ حسن صباح از يک سو به گيلان و از سويي ديگر به مازندران منتهي مي‌شود.

 براساس اظهارات اين کارشناس؛ در منظر فرهنگي الموت، زمين و انسان در تعامل هستند. مهمترين اجزاي اين منظر،درياچه اوان، درخت،دژها و ميراث معنوي اثر است که شناسايي و زير پوشش مطالعه قرار گرفته‌اند.

 مباني رويکرد در برنامه حفاظت و مرمت دژ حسن صباح، مطالعه و شناخت محوطه هاي باستاني، کنوانسيون 19990 ايکوموس، مديريت محوطه‌هاي باستاني و حفاظت و اصالت يکپارچگي اصلي بوده است.

حضور دائم در منظر و پايگاه ميراث فرهنگي،نيروي متخصص دفتر فني، برنامه‌‌هاي کوتاه مدت و بلندمدت نيز اساس کار پايگاه ميراث فرهنگي الموت بوده است. نگاه و هدف کارشناسان اين بخش، شناسايي سرزمين،شناخت، چگونگي حفاظت و بازيابي اين يادگار با ارزش براي توسعه و آمايش سرزمين اعلام شده است. همچنين چشم‌انداز توسعه پايدار و ثبت ميراث جهاني منظر فرهنگي دره الموت از ديگر اهداف اعلام شده کارشناسان اين پايگاه است. /انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار