کد خبر:۴۷۹۹۱۴
طباطبایی:
ژاپنیها از ایران میترسند/ برای «قهرمانی» همه تیمها را شکست میدهیم
مربی تیم فوتبال امید گفت: ما پیش از شروع مسابقات به این تیم پیشنهاد بازی دوستانه دادیم ولی با توجه به واهمه ای که آنها از ما داشتند این درخواست ما را رد کردند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طباطبایی در این باره که تیم ژاپن از خط حمله قدرتمندی برخوردار است و برای این موضوع چه فکری اندیشیده خواهد شد گفت: برای تیمی که به منظور کسب عنوان قهرمانی وارد تورنمنت شده فرقی نمی کند که چه حریفی رو به رویش قرار گیرد.
وی افزود: ژاپن آنقدر ها هم که درباره اش گفته می شود تیم قدرتمندی نیست. ما پیش از شروع مسابقات به این تیم پیشنهاد بازی دوستانه دادیم ولی با توجه به واهمه ای که آنها از ما داشتند این درخواست ما را رد کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.