کد خبر:۴۸۰۴۶۱
رئیس باشگاه النصر عربستان: هرگز در ایران بازی نمیکنیم
رئیس باشگاه النصر عربستان در تازهترین مصاحبه خود بار دیگر تاکید کرد در ایران به هیچ قیمتی بازی نخواهند کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از آن که باشگاههای الهلال و النصر به برگزاری بازیهایشان در لیگ قهرمانان آسیا در ایران اعتراض کردند، فدراسیون عربستان اعلام کرد برای بازیهای لیگ قهرمانان آسیا در ایران حضور پیدا نخواهد کرد و AFC باید کشوری بیطرف را انتخاب کند.
در این راستا فیصل بن ترکی رئیس باشگاه النصر عربستان در مصاحبهای که امروز با روزنامه الریاضیه انجام داده، اظهار داشت: هرگز در ایران بازی نخواهیم کرد اگر کنفدراسیون فوتبال آسیا رای خود را به نفع ایران صادر کند حتما از این رقابتها کنارهگیری خواهیم کرد.
شایان ذکر است که النصر در لیگ قهرمانان آسیا حریف ذوب آهن است
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.