کد خبر:۴۸۱۴۰

نرم افزار اپتوسيس براي درمان تنبلي چشم ساخته شد

نرم افزار اپتوسيس (optosys) با هدف فعال سازي سيستم بينايي در مبتلايان به تنبلي چشم توسط شركت فناوري ارتباطات فراكاوش طراحي و ساخته شد.

به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو» اين نرم افزار با بهره گيري از تمريناتي در قالب سرگرمي، امكان فعال سازي انتخابي سيستم‌هاي تاثير پذيرفته از آمبليوپي را به طور موثري فراهم مي‌سازد.

گفتني است، نرم افزار اپتوسيس در سال 84 توسط دكتر جعفرزاده پور، مدير گروه اپتومتري و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران طراحي و در شركت فراكاوش پياده سازي و وارد مرحله اجراي آزمايشي شد.

لازم به ذكر است،‌ در حال حاضر اجراي آزمايشي اين نرم افزار سپري شده است و در آمار نمونه شهريور و مهرماه 1388، از ميان 43 نفر بيماران مبتلا به تنبلي چشم كه نرم افزار اپتوسيس را تهيه كرده بودند، 6 نفر به دلايل مختلف از نرم افزار استفاده نكرده‌اند، 7 نفر هيچگونه تغييري در بينايي‌شان به وجود نيامده است و 30 نفر مابقي، پيشرفت چشم‌گيري بعد از استفاده نرم افزار در بينايي‌شان ايجاد شده است.

همچنين در اين ميان حتي مواردي كه افراد سن بالاي 9 سال داشتند، با استفاده مستمر از نرم افزار، تنبلي چشمشان به طور كامل بهبود يافته است؛ اين در حالي است كه احتمال درمان تنبلي چشم از سن 9 سالگي به بعد بسيار ضعيف است.

شايان ذكر است، اطلاعات مربوط به نرم افزار و مشخصات بيماراني كه از نرم افزار استفاده كرده‌اند در سايت شركت به آدرس  www.farakavosh.com  در دسترس است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار