کد خبر:۴۸۱۶۳۹

مدال طلای ورزشکار هندی به سرقت رفت

مدال طلای ورزشکار تنیس روی میز هندی که در سال ۲۰۰۶ در مسابقات کشورهای مشترک المنافع کسب کرده بود، به سرقت رفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدال طلای ورزشکار هندی که در سال 2006 در مسابقات کشورهای مشترک المنافع ملبورن در سال 2006 کسب شده بود، به سرقت رفت.

شیباجی داتا ورزشکار تنیس روی میز هندی در این باره گفت: هم‌تیمی‌های من درباره این اتفاق بسیار ناراحت هستند. مجرمان احتمالا متوجه نبوده‌اند و در زمان دزدی فقط به فکر طلا بوده‌اند.

وی افزود: این مدال در بازار هیچ ارزش مالی ندارد و من زمانی خوشحال خواهم بود که بتوانم این مدال را پس بگیرم. این مدال فقط برای من و هم‌تیمی‌هایم ارزش معنوی دارد.

پلیس در این باره اعلام کرده جواهرات، ساعت و همین طور وسایل الکترونیکی نیز به سرقت رفته است.

تیم ملی تنیس روی میز هند بعد از برتری 3 بر 2 مقابل سنگاپور به عنوان قهرمانی رسید این یکی از 22 مدال طلایی است که این کشور در مسابقات کشورهای مشترک المنافع کسب کرده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار