هدف از جنگ نرم از پاي در آوردن انديشه حريف است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، دكتر محمدرضا مرداني، 21 آبان ماه در اجلاسيه شهداي دانشجوي استان خراسان كه در مجتمع فرهنگي آيه هاي مشهد برگزار شد، اظهار داشت: شناخت نسبت به شهدا موجب الگو قرار گرفتن آنان خواهد شد.
وي با بيان اينكه اصحاب هنر، رسانه و انديشمندان رسالت سنگيني در شناسايي شهدا دارند، بيان كرد: شهدا هيچ نيازي به تجليل ندارند؛ بلكه اين يادواره ها فرصتي براي ماست تا به آرمان هاي آنها بپردازيم.
مرداني در ادامه با اشاره به نقش دانشجويان امرزوز در مقابله با جنگ نرم خواستار تدبير آنها در اين مقوله شده و گفت: مبناي دشمن در جنگ نرم اقناع است و سعي دارد با هر گونه اقدام رواني و تبليغات رسانهاي جامعه حريف را بدون شك حتي يك گلوله به شكست وا دارد.
مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري، هدف دشمن از طراحي جنگ نرم را ازپاي درآوردن انديشه و تفكر در جامعه مورد هدف خواند و اذعان داشت: دشمن با نشانه گرفتن حلقه هاي فكري و فرهنگي به دنبال ايجاد بي ثباتي و مختل كردن نظام است.
مسئول سابق سازمان بسيج دانشجويي تصريح كرد: وسعت تنفر نسبت به آمريكا و غرب كه كانون اصلي ايران اسلامي است از اساسيترين دلايل دشمن براي طراحي جنگ نرم در ارتباط با نظام است.
وي افزود: نبرد رسانه اي دامن زدن به اختلافات قومي و مذهبي و ايجاد نافرماني مدني بين تشكل هاي دانشجويي با تكيه بر سازمان هاي مردم نهاد و تشكلهايي كه مدافع آنها باشند، از مهمترين برنامههاي آنها در حوزه جنگ است.
مرداني تصريح كرد: اقدام دانشگاه اكسفورد در اعطاي بورسيه تحصيلي ندا آقا سلطان از نمادسازي و الگوپردازي كشورهاي غرب در حوزه جنگ نرم است و ميخواهند از كسي كه توسط سرويس هاي جاسوسي انگليس كشته شده است، آماد سازي كرده و از اين طريق به فرهنگ سياسي، اجتماعي و سنتي ايران نزديك شوند.
لازم به ذكر است، در اين همايش يك روزه كه به همت كنگره 23 هزار شهيد استان خراسان و با همكاري بسيج دانشجويي استان و با حضور دانشجويان بسجي دانشگاه هاي مشهد و ساير شهرهاي استان برگزار شد، به دانشجويان بستههاي فرهنگي حاوي وصايا و خاطرات شهيدان اهدا و از كتاب صحيفه شهادت فرهنگنامه شهداي دانشجوي خراسان رضوي نيز رونمايي شد.
خاطرنشان مي شود، در پايان اين مراسم دانشجويان به همراه مرداني از نمايشگاه از هبوط تا ظهور و دو منطقه عملياتي شبيه سازي شده كربلاي 5 بازديد كردند./انتهاي پيام/