کد خبر:۴۸۱۹۵۸
اولین ایرانی در مسابقات آرنولد کلاسیک آسیا
مسابقات mma(آرنولد کلاسیک) طی روزهای ۲۸ اسفند ماه سال جاری تا اول فروردین ۹۵ در شهر ملبورن استرالیا برگزار خواهد شد که از ایران نیز مصطفی کامکار به عنوان نماینده کشورمان در این پیکارها حضور خواهد داشت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کاپیتان سابق تیم ملی کیک جیتسو (mma)کشورمان در این خصوص اظهار داشت: رقابتهای ملبورن یکی از دشوارترین و مهم ترین مسابقات mma در سطح جهان است که بهترین های دنیا در آن حضور خواهند داشت.
وی افزود: این رقابت ها طی روزهای ۱۸ تا ۲۰ مارچ در ملبورن استرالیا برگزار خواهد شد که در پایان نفر اول٬ کمربند طلایی و مجوز حضور در مسابقات ufc را نیز کسب می کند.
قهرمان رقابتهای کیک جیتسو خاورمیانه در سال ۹۲ در مورد وضعیت آمادگی خود تصریح کرد: در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارم. من مدت ۶ ماه است با تیم ملی بوکس و زیر نظر علیرضا استکی تمرین میکنم. ضمن این که در باشگاه اکسیژن و زیر نظر استاد سامان اسکندری خودم را برای میدان مهم و دشوار ملبورن آماده میکنم.
منبع: ایلنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰