کد خبر:۴۸۲۱۵۸
واکنش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به حواشی سالار عقیلی
علی جنتی گفت: باید بگذاریم تا وی از خارج از کشور برگردد و در مورد این اتفاق توضیح دهد و نباید قضاوت پیش از موعد کنیم.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز، در مورد رویکرد برخی از هنرمندان در مصاحبه با شبکههای خارجی ابراز داشت: در مورد هنرمندان این موضوع به طور کلی رد است و هیچ هنرمندی نباید به این امر مبادرت داشته باشد و ما هیچ گونه حمایتی از آنها انجام نمیدهیم.
وی تصریح کرد: اما مشخصا در مورد خواننده معروف سالار عقیلی باید بگذاریم تا وی از خارج از کشور برگردد و در مورد این اتفاق توضیح دهد و نباید قضاوت پیش از موعد کنیم؛ اما به طور کلی این حرکت رد است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.