مقام ششمي آسيا براي شمشيرباز ايران
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در اين پيکارها 71 شمشيرباز حضور داشتند كه محمد رضايي پس از برتري برابر حريفاني از چين، هنگ كنگ و قزاقستان در مرحله يک هشتم پاياني 15 -13 به نماينده کره جنوبي باخت و به رده ششمي بسنده کرد.
بر اساس اين گزارش، علي يعقوبيان ديگر ملي پوش تيم شمشير بازي ايران هم پس از راهيابي به جمع 16 شمشير باز برتر با شكست برابر حريفي از كره از دور مسابقات كنار رفت.
همچنين سيد صادق عابدي و حامد صداقتي در جدول 32 نفره پس از شكست برابر حريفان خود از صعود به مراحل بالاتر باز ماندند.
لازم به ذكر است، در اين سلاح نمايندگان كره به مقام هاي قهرماني و نائب قهرماني رسيدند و ديگر شمشيرباز كرهاي به همراه نمايندهاي از چين به مقام سوم مشترك دست يافت.
گفتني است،ملي پوشان كشورمان در سلاح فلوره مردان و اپه زنان امروز با حريفان خود مبارزه ميکنند.
خاطرنشان مي شود، جواد رضايي، شروين طلوعي، محمد حسين ابراهيمي، حامد صياد قنبري در سلاح فلوره و مهسا پور رحمتي، وحيده ناد علي و اعظم بختي د ر سلاح اپه نمايندگان كشورمان هستند./انتهاي پيام/