شبكههاي نسل آينده تجارت الكترونيك را دگرگون ميكنند
به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس ناصر يوسف پور، رئيس شوراي سياستگذاري چهارمين همايش ملي فناوري اطلاعات و ارتباطات با اعلام اين مطلب گفت: تجارت در فضاي مجازي از دامنهاي گستردهتر و شكلي متفاوتتر از روشهاي سنتي پيروي ميكند و براي پياده سازي آن پيش شرط هايي لازم است كه فرهنگسازي، آموزش و پژوهش مهمترين آنهاست.
عضو هيئت مديره شرکت مخابرات ايران، تأمين و توسعه بسترها و زيرساختهاي مخابراتي را از نيازهاي اساسي تحقق تجارت الكترونيك و در نهايت دولت الكترونيك دانسته و يادآور شد: بايد نسبت صحيح و معقولي ميان امكانات ايجاد شده و ميزان بهرهگيري از امكانات موجود برقرار باشد.
يوسف پور با بيان اينكه در حال حاضر بخشي از ظرفيتهاي ايجاد شده در حوزه مخابرات و اينترنت بلا استفاده مانده و يا فقط بخش كمي از جامعه از آن استفاده ميكنند، افزود: تجارت الكترونيك از آن بخشهايي است كه با استفاده بهتر از امكانات موجود، امكان رشد و توسعه بيشتر را داراست.
رئيس کميته راهبردي شبکههاي نسل جديد با اشاره به ارزش افزودهاي كه تجارت الكترونيك براي كشور و صاحبان كالا و خدمات به ارمغان ميآورد، افزود: تغييرات گسترده در نحوه و كيفيت تجارت الكترونيك از دگرگونيهاي استقرار شبكههاي نسل آينده محسوب ميشود.
وي با اشاره به برگزاري چهارمين همايش ملي فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: برگزاري همايشها و گردهماييهاي علمي قبل از ورود تكنولوژيهاي نوين، امكان شناخت نقاط قوت و آسيب، ارزيابي دقيق و همه جانبه و تعيين استراتژيها را ممكن ساخته و باعث ميشود آگاهانه به استقبال و يا عدم استقبال تكنولوژيها برويم.
گفتني است، چهارمين همايش ملي فناوري اطلاعات و ارتباطات با موضوع اصلي «تجارت الكترونيك در فضاي شبكه هاي نسل آينده» دي ماه سال جاري در هتل المپيک تهران برگزار خواهد شد.
لازم به ذكر است، استادان، کارشناسان و دانشجويان علاقهمند براي دريافت جزييات محور مقالات ميتوانند به آدرس www.ictcs.ir مراجعه کنند./انتهاي پيام/