قرارداد اشمایکل تمدید می شود؟
یک روزنامه انگلیسی خبر از آمادگی باشگاه لستر سیتی برای تمدید قرارداد سنگربان جوانش را داده.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، درخشش کاسپر اشمایکل در ترکیب لستر در فصل جدید باعث شده تا تیم های زیادی به دنبال این بازیکن باشند اما کلودیو رانیری سرمربی تیم صدر نشین حال حاضر لیگ برتر اعلام کرده که هرگز این بازیکن را از دست نخواهد داد و می خواهد تا قرار داد این سنگربان دانمارکی هرچه زودتر تمدید شود.
این در حالی است که روزنامه سان چاپ انگلیس در شماره جدید خود خبر از آمادگی باشگاه لستر برای تمدید قرارداد دنی سیمپسون یکی دیگر از ستاره های این باشگاه انگلیسی داده.
از قرارداد اشمایکل و سیمپسون دو سال دیگر با لستر باقی مانده اما سران لستر می خواهند این دو بازیکن قراردادهای جدید و طولانی مدت امضا کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.