کد خبر:۴۸۶۴۷۲
ابوظبی دنبال ماجراجویی نیست

دو شرط امارات برای ورود نظامی به سوریه

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان بر این اعتقادند که کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بر این باورند که امریکا در دستورالعمل‌های منطقه‌ای خود تناقضات بسیاری دارد و برای همین به این اعتقاد رسیده‌اند که باید خود دست به کار شوند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاري دانشجو، به نقل از دیپلماسی ایرانی، امارات متحده عربی روز یکشنبه اعلام کرد که حاضر است همانند عربستان نیروی نظامی به سوریه بفرستد، اما بلافاصله تاکید کرد که تنها به شرطی که این اقدام در چارچوب پیمان مبارزه با داعش باشد و فرماندهی آن نیز به عهده ایالات متحده امریکا باشد، حاضر به انجام این کار است. پیش از این عربستان سعودی اعلام کرده بود که نیروهای نظامی خود را تحت عنوان پیمان مبارزه با داعش به سوریه می فرستد.

 

به گزارش روزنامه العرب، چاپ لندن، اظهارات مقامات اماراتی که بعد از نیت عربستان برای ارسال نیروی نظامی به سوریه ابراز شد، نشان از تمایل رهبران عرب حاشیه خلیج فارس از ورود نظامی امریکا به سوریه است. بسیاری از تحلیلگران بر این اعتقادند که حتی اعلام آمادگی عربستان برای اعزام نیرو به سوریه نیز بلوف سیاسی بیش نیست و بیشتر برای تحت فشار گذاشتن امریکا برای انجام این کار است.

 

بسیاری از تحلیلگران بر این اعتقادند حتی دیدگاه امارات در مقایسه با عربستان، اگرچه در ظاهر به آن نزدیک است اما واقعی تر است و قصد ندارد همانند عربستان دست به اقدامات متهورانه و ماجراجویانه بزند.

 

انور قرقاش، وزیر دولت امارات در امور خارجی در این باره می گوید: «مواضع ما همیشه این بوده که واقعا علیه داعش بجنگیم و معتقدیم که این جنگ هم باید زمینی باشد. البته ما از حضور هزاران سرباز صحبت نمی کنیم بلکه درباره نیروهایی صحبت می کنیم که بتوانند به روی زمین کاری از پیش ببرند و قطعا تحت فرماندهی امریکا باشند. این پیش شرط برای هر گونه حضور نظامی در هر جایی برای مبارزه با داعش است.»

 

قرقاش در نوامبر گذشته نیز اعلام کرده بود کشورش حاضر است برای مبارزه با داعش در صورت لزوم دخالت نظامی زمینی کند. وی این بار نیز به خبرنگاران می گوید که مواضع امارات تغییر نکرده و مانند گذشته همیشه بر حمایت از پیمان بین المللی مبارزه با داعش بوده است. وی همچنین می گوید: «مواضع ما تغییر نکرده است، ما باید مسیر امور را به خوبی زیر نظر داشته باشیم. موضع ما روشن است، ما طرفدار هر گونه مبارزه حقیقی با داعش هستیم و می گوییم که این جنگ باید شمال نیروهای زمینی هم بشود، ما باید به هر قیمتی شده جلوی پیشروی های داعش را بگیریم. تا کنون نیز در مبارزه هایمان توانسته ایم خیلی کم جلوی پیشروی های داعش را بگیریم.»

 

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان بر این اعتقادند که کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بر این باورند که امریکا در دستورالعمل های منطقه ای خود تناقضات بسیاری دارد و برای همین به این اعتقاد رسیده اند که باید خود دست به کار شوند. آنها همچنین ادعا می کنند که امریکا نسبت به ایران که تلاش دارد با مبارزه با داعش نفوذ خود را گسترش دهد، تساهل به خرج می دهد.

 

قرقاش همچنین می گوید: «در مبارزه با داعش دو نقص بزرگ مشاهده می شود، یکی تحرک سیاسی در بغداد که سنی ها را نیز باید شامل شود و نسبت به آنها بی توجهی نشود و دیگری ضرورت حمایت از تلاش نیروهایی که به طور زمینی در حال مبارزه با داعش هستند.»

 

دیپلمات های عرب حوزه خلیج فارس بر این اعتقادند که ورود دخالت نظامی علیه داعش در سوریه سبب می شود راه حل سیاسی میان گروه های مخالف با حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و روسیه محقق شود و آن دو مجبور می شوند به سود مخالفان امتیاز دهند در حالی که وضعیت فعلی با توجه به استیلای دولت بر مناطق استراتژیک در اطراف ریف حلب و درعا موجب شکست مخالفان و داعش می شود و آنها دیگر نمی توانند امتیازی از بشار اسد بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
م
United States of America
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۸
اگر عربستان در سوریه وارد جنگ شود 1 با ایران در گیر میشه 2 داعش تمام نیروهاشو در خاک عرب برای نابودی عرب بکار میگیره 3 ایران در تنگ فشار به عرب وارد می کنه 4 کشورهای غربی از حمایت از عرب دست برمیدارن 5 در داخل کشورشان میان مخالفان و دولت جنگ میشه 6 ................... 7 خدا نکنه عربستان اینکار انجام بده چون کارش تمامه
30
5
ناشناس
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
نظر شما بسیار درست و منطقی است حتی تحلیلگر ها هم همچین حرفی زدند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۴
منظورشان این است که پشت امریکاییها قایم شن - تا مبادا تیری ، ترکشی طرفشان بیاد - اما نمی دانند که آمریکاییها آو نارو تو وسط معرکه می برن آما دیگه بر نمی گردونن. خنده دار بود
35
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۸
جنگ اعراب به ما پارسیان چه ربطی دارد که بجای رسیدن به مشکلات کشور خودمان جان و مال ایران را برای نجات دیکتاتور گذاشته ایم آیا به ااین فکر کرد ه اید اگر اسد برود که می ررود زیرا دیگر نمی تواند در کشوری که بیش از 300هزار نفر از آن را کشته حکومت کند جایگاه ما در ان روزگار کجاست و چه کسی جوابگوی ااین همه هزینه جانی و مالی است .
4
39
آرش کمانگیر
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۰
متاسفم به خاطر این نگاه نژاد پرستانه و سطحی
صمد
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۴
سلام جایگاه ملتها اقتدار انهاست که تعیین کننده است وبه یاری خداوند متعال با انفجار نوری که در ایران اسلامی انجام گرفت که در طلیعه 22 بهمن هستیم جایگاه ایران اسلامی بالاتراز سوریه وخاورمیانه است به فرموده امام خمینی قدس السره اسلام تمام استکبار را به خاک مذلت میکشاند واین انشاءالله به دست حزب الله انجام میشود که منشاء ان ایران است
محسن
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۳
دوست عزيز اسد بخشي از مقاومت است ان 300هزار نفر را تركيه و عربستان كشتند ضمنا اسد برود جانشين اسد و نيروهاي مقاومت انجا منافع مارا حفاظت خواهند كرد
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
آخه بيچاره، اگه ما نيرو نمي فرستاديم، شما الآن آگه تو تهرانم بودي بايد دنبال سوراخ موش مي گشتي قايم مي شدي؛ چون فك نمي كنم اگه داعش به همين سرزمين پارسي حمله مي كرد جربزه و شهامت مقابله با اونو داشتي.
احسان رامهرمز
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۸
کسي که اولين نظرروداده معلومه چيزي نميدنه،امريکاکه اون سردنياس داره برا منافع بعدجنگ تلاش ميکنه اونوقت ما که کشورا همسايمونن نبايد وارد بشيم؟خوبه کشوردس شماها نيست،البته معلومه اصلاح طلبي.اونااين جنگا تويمن وسوريه وعراق ولبنان وفلستين راه ميندازن که جلو نفوذايران روبگيرن ودست ايران که به اسرائيل رسيده ازطريق عراق وسوريه ولبنان وفلستين رو ازيجايي قطعش کنن اگه ميخواي تا مث جنگ باعراق توخرمشهر وکرمانشاه باشون بجنگيم؟
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴
والا آدم میمونه چی بگه با این همه نابغه و تحلیلگر ... !!!؟؟
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار