کد خبر:۴۸۶۶۸۶

برگی دیگر از اختلافات درون جناجی اصلاحات/ جوانان اصلاح‌طلب هم نتوانستند همایش برگزار کنند

همایش اصلاح‌طلبان که قرار بود به همت سازمان جوانان حزب اسلامی از ساعت ۱۶ تا ۱۹ (سه‌شنبه) و در ساختمان پژوهشکده دانشگاه فرهنگ و هنر برگزار شود به دلایل نامعلومی لغوشد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، همایش اصلاح‌طلبان که قرار بود به همت سازمان جوانان حزب اسلامی از ساعت ۱۶ تا ۱۹ سه‌شنبه و در ساختمان پژوهشکده دانشگاه فرهنگ و هنر برگزار شود به دلایل نامعلومی لغوشد.

 

در شرایطی که حامیان این جبهه سیاسی معتقد بودند که برنامه از سوی پژوهشکده فرهنگ و هنر لغو شده، اما مسئولان این پژوهشکده به خبرنگار دانا گفتند که هیچ هماهنگی برای برگزاری این همایش با آن‌ها صورت نگرفته است.

 

در حالی که رسانه‌های حامی جبهه اصلاحات در روزهای گذشته از برگزاری این مراسم خبر داده بودند، شنیده‌ها حاکی از آن است که این مراسم به دلیل اختلافات به وجود آمده میان اصلاح‌طلبان و کارگزارانی‌ها برای بستن لیست و انتخاب سرلیست لغو شده است.

 

نکته جالب توجه اینجاست که این جریان در شرایطی دم از حضور در انتخابات مجلس هفتم اسفند می زند که بر سر یک همایش و گردهمایی ساده انتخاباتی هم با یکدیگر به مشکل برخورده و نمی توانند وحدت و اتحاد درون جریانی ایجاد کنند؛ حال سوال اینجاست که این جریان چگونه می خواهد با این اختلافات، حضور در مجلس را تجربه کرده و برای ملت قانونگذاری کند.

 

در پایان باید گفت تعطیلی این همایش برگی دیگر از اختلافات درون جناحی جریان اصلاحات را رو کرد. اختلافی که اصلاح طلبان دائم سعی در پنهان کردن آن را  دارند و این روزها و در آستانه فرارسیدن انتخابات دم خروس بیرون زده و انشقاق جریان اصلاح طلب بیش از پیش رونمایی می شود.

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار