کد خبر:۴۸۷۲۸
جهت حضور در پنجمين دوره مسابقات تکواندو نوجوانان آسيا
ازبکستان و تايلند وارد کيش شدند
تاکنون تيمهاي ازبکستان و تايلند با حضور در جزيره کيش براي حضور در پنجمين دوره مسابقات قهرماني تکواندو نوجوانان آسيا ثبت نام کردند و تيم کره نيز تا امشب وارد اين جزيره خواهد شد.
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در اين دوره از رقابتها که در سالن المپيک کيش برگزار خواهد شد، کشورهاي کره، قطر، ازبکستان، ژاپن تايلند، پاکستان، هند، لبنان، چين، اردن، چين تايپه، افغانستان و نمايندگان کشورمان در 10 وزن و در دو رده بانوان و آقايان از 29 آبان ماه جاري آغاز و 3 روز به طول ميانجامد.
شايان ذکر است، تيم قزاقستان براي حضور در اين مسابقات اعلام آمادگي کرده ولي تاجيکستان در آخرين دقايق از شرکت در اين رقابتها انصراف داد.
گفتني است، تيم ازبکستان و تايلند وارد کيش شده و مسئولان برگزاري مسابقات منتظر ورود تيم کره به اين جزيره هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا