آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۷۴۴۳

گواردیولا از جام پادشاهی اسپانیا انتقاد کرد

سرمربی آینده تیم فوتبال منچسترسیتی از جام پادشاهی اسپانیا به شدت انتقاد کرد و آن را در شان تیم‌های حاضر در فوتبال باشگاهی اسپانیا ندانست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی کاتالونیایی تیم فوتبال بایرن مونیخ و هدایت کننده فصل آینده تیم فوتبال منچسترسیتی گفت: این که مقامات فوتبال اسپانیا بر رفت و برگشت بودن بازی‌های جام حذفی اصرار دارند، خیلی بیهوده و مخرب است، در آلمان یک بار بازی انجام می‌شود و در اوج هیجان و جذابیت به پایان می‌رسد، زمان کمتری هم از دست می‌رود اما در اسپانیا این بازی‌های رفت و برگشت به تیم‌های بزرگ و کوچک گاهی آنقدر کسل کننده می‌شوند که دنبال کردن نتایج آنها کاملا بیهوده است.

گواردیولا ادامه داد: تیم‌های کوچک از مراحل بسیار پایین با تعدد بالا شروع به مبارزه می‌کنند و وقتی خسته و آسیب دیده به مراحل پایانی می‌رسند، مقابل خود تیم‌های تازه نفسی را می‌بینند که منتظر حریفان ضعیف خود هستند. تکلیف مشخص است، مثلا چه کسی باور می کرد بارسلونا به فینال جام پادشاهی نرسد؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار