کد خبر:۴۸۷۵۵۱

جزیئات جدید از بیماری سرطان خون یوهان کرایف

ریاست افتخاری باشگاه بارسلونا و سرمربی تیم ملی موسوم به کاتالونیا درباره بیماری خود گفت: در مبارزه با سرطان، دو بر صفر پیروز شده‌ام.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یوهان کرایف اسطوره فوتبال کاتالونیا و هلند مدتی است با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کند، او هرگز درباره بیماری خود حرفی نمی‌زد تا این که امروز سکوتش را شکست و گفت: در این مسابقه پیروزی شده‌ام و به نبرد خود با ناامیدی ادامه خواهم داد، زندگی یعنی امید و من در مسابقه با سرطان دو بر صفر پیروز شده‌ام.

وی ادامه داد: من نیمه اول این مسابقه را پشت سر گذاشته‌ام و با کمک پزشکان خوب، مردم دوست داشتنی هلند و کاتالونیا و امید به زندگی پیش افتاده‌ام و به مبارزه خود با سرطان ادامه خواهم داد. فوتبال به من یاد داده تا آخرین ثانیه بجنگم و منتظر سوت پایان بازی نباشم، داور هر وقت بخواهد سوت پایانی را به صدا در خواهد آورد،من موظفم به مبارزه خود ادامه بدهم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار