کد خبر:۴۹۰۲۲۴
بائرمن:

ایران را به خاطر مردمش انتخاب کردم

سرمربی تیم ملی بسکتبال گفت: ایران را به خاطر مردمش انتخاب کردم و امیدوارم بخشی از آینده بسکتبال این کشور باشم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، درک بائرمن، سرمربی تیم بسکتبال، اظهار داشت: در تابستان گذشته که در ایران بودم و با تیم ملی ایران کار کردم، روزهای بسیار خوبی را پشت سر گذاشتم. من به ایران و مردمانش، همچنین بازیکنان تحت نظرم علاقه بسیار زیادی دارم. با وجود پیشنهادات بسیار زیادی که از اروپا و سایر نقاط دنیا داشتم، ایران را به خاطر مردمش انتخاب کردم و این یکی از دلایل عمده‌ای است که اینجا هستم. امیدوارم بخشی از آینده بسکتبال ایران باشم که کار در آن را آغاز کرده است.

 

وی در خصوص برنامه ریزی تیم بزرگسالان، گفت: دو برنامه کوتاه مدت و بلند مدت را برنامه ریزی کرده‌ام. برنامه کوتاه مدت این تیم این است که برای موفقیت در مسابقات پیش المپیک و المپیک بهترین سعی خود را داشته باشیم. اعتقاد دارم گروهی که در آن قرار گرفتیم، سخت ترین گروه است؛ زیرا ما در اروپا مقابل سه تا از بهترین تیم‌های این قاره (کرواسی، ایتالیا، یونان) بازی خواهیم کرد.

 

بائرمن ادامه داد: اگر از اهالی بسکتبال در دنیا پرسیده شود که در این گروه، کدام تیم شانس بیشتری دارد، شاید به ترتیب، یونان، کرواسی و ایران را نام ببرند؛ ولی برای آن تیم‌های اروپایی، روی کاغذ، شانس بیشتر را می‌توان متصور شد. بدون شک این سه تیم خیلی سخت خواهند جنگید و ما کار سختی را مقابل آنها خواهیم داشت. من فکر می‌کنم که اگر لیگ ملی ادامه پیدا می‌کرد، شاید ما به اهداف طولانی مدتی که داشتیم، خیلی سریع تر می رسیدیم.

 

سرمربی تیم ملی بسکتبال، درباره فلسفه خاص مربیگری خود، اظهار داشت: جز در سایه کار زیاد، هیچ اتفاقی امکان پذیر نیست. اولین چیزی که در کار حرفه‌ای مهم است، توجه به این نکته است که حرفه ای شدن با کار سخت و کار تیمی به دست می آید و تنها به من سرمربی مربوط نمی شود؛ زیرا من باید مدیریت کنم. کار طاقت فرسای همکارانم به عنوان کمک مربی و همچنین آنالیزورها نشان دهنده کاری تیمی است و اعتقاد به کار تیمی دارم. فلسفه بعدی کاری‌ام آماده سازی بازیکنان از لحاظ فیزیکی است؛ زیرا در بسکتبال جدید، نیازمند این هستیم که بازیکنان در سطح بالای آمادگی جسمانی باشند.

 

وی که با رادیو ورزش گفت‌وگو می‌کرد، تاکید کرد: در شرایط فعلی بازی بسکتبال به مهارت‌های اساسی که بازیکنان باید کسب کنند، بستگی زیادی دارد. به دلیل اینکه بسکتبال، بازی سریعی است که در یک محیط بسته و محدود انجام می‌شود. اگر دقت کنید حتی بهترین موزیسین‌های دنیا هم برای تکنیک نوازندگی خود روزانه ساعت‌های زیادی را صرف کارهای بسیار ابتدایی می‌کنند؛ این در مورد بازیکنان بسکتبال هم صادق است.

 

بائرمن با اشاره به اینکه بازیکنان نیاز دارند در مورد کارهای پایه خودشان به صورت انفرادی فعالیت کنند، گفت: ورزش بسکتبال، وابسته به دو فاکتور کارهای تاکتیکی و استراتژی است و این فقط در سایه کار سخت و طاقت فرسا و صرف زمان زیاد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار